header.png
 
 
Bestuur

PRETTIGE VAKANTIE

Nieuws afbeelding 23-6-2010
Met de familie hockeydag op vaderdag is het seizoen 2009-2010 weer feestelijk afgesloten. Ondanks het matige weer en de ietwat beperkte capaciteit door de aanleg van het tweede veld kunnen we gerust zeggen dat het als vanouds een fantastisch geslaagd evenement was.
Zo kunnen we natuurlijk helemaal op een prachtig jaar terug kijken met sportieve hoogtepunten in de vorm van zeven kampioenschappen, de promotie van Heren-1 en het bereiken van de play offs door Dames-1. Daarnaast was het een jaar met veel gezelligheid op en langs het veld, geslaagde feesten, thé dansants, overnachtingskampen, veel activiteiten voor de jongste jeugd, clinics en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Verder was er dit jaar weer een mooie ledengroei en natuurlijk de aanleg van het tweede kunstgrasveld. Kortom een schitterend jaar met mooie vooruitzichten voor de toekomst. Het officiele hockeygebeuren is op een enkel toernooi na afgelopen, maar we gaan de hele zomer door met zomeravondhockey op maandag- en woensdagavond, kijk op de site voor de details.
Het bestuur wenst iedereen een heerlijke vakantie en wij hopen jullie allemaal eind augustus weer te zien, voor zover we elkaar niet treffen bij het zomeravondhockey.
Noteer in ieder geval vast in je agenda de datum zaterdag 28 augustus, dan gaat de officiele opening van het tweede veld plaats vinden, de commissie die de feestelijkheden gaat organiseren is al druk bezig met het maken en uitwerken van de plannen.
 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01