header.png
 
 
Evenementen

VERSLAG EVERGREEN DAMES LADIES RIDE

20-9-2010

De Leontiens Ladies Ride.

Op een niet-zondagstijdstip ging de wekker af en om half zeven stonden 12 mensen op de parkeerplaats van Evergreen naast een grote vrachtwagen met daarin onze fietsen. Instappen en wegwezen naar Den Bosch. Want daar was op zondag 19 september de Leontiens Ladies Ride. We hadden toen wel zin in, maar de ware spirit moest nog komen.... het was wel erg vroeg.

Na een voorspoedige reis kwamen we, als een van de eersten, aan in Den Bosch. Fietsen uitladen en op naar de markt, onder de grote Sint Jan. Het was koud en de weersvoorspelling was zeer wisselvallig….

Eerst nog even ons Leontiens-shirt en goody bag ophalen. Ook op de markt waren we een van de eersten. Hier raakten we al snel in de ban van de ware Ladies Ride spirit. Leuke presentjes ophalen, lekker koffie drinken en kijken naar al die aparte roze outfits.

Om elf uur starten en ook onze ploeg was op pad voor de rit van ca. 40 km. Het ging als een roze lint door de omgeving van Den Bosch. Onderweg waren er allerlei leuke stops, een lunch, kasteel Heeswijk. We werden aangemoedigd door de drie enthousiaste mannen van onze ploeg. Jarno, vooral jouw toeter deed het heel goed! Ook onze jongste dames fietsten lekker door. De weergoden bleven ons goed gezind en voor we het wisten was de tocht gereden.

Daarna nog even lekker gefeest op de Markt, waar er voor iedereen wel weer wat te doen was. Wat is dansen heilzaam voor een wat pijnlijk zitvlak. We vonden het een superdag!

Johan willen we dan ook bedanken voor zijn initiatief en het vervoer van onze fietsen met de vrachtwagen. We hopen dat er meer dames enthousiast worden en een volgende keer lekker meefietsen. Je bent echt een dagje uit en steunt Pink Ribbon.

De Evergreen Ladies van de Leontiens Ride.

Gerelateerde nieuwsberichten

Je eigen pompoen voor Halloween bij Evergreen
 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01