header.png
 
 
Bestuur

INVULLEN WEDSTRIJDFORMULIEREN

Nieuws afbeelding 22-9-2010  

Beste coaches, begeleiders en aanvoerders teams Evergreen.

Inmiddels zijn we al weer twee weken bezig met de competitie.

Nu is hockey een prachtig spelletje maar daar blijft het natuurlijk niet bij.

Na de wedstrijden dient er een wedstrijdformulier ingevuld en ingeleverd te worden in de daarvoor bestemde bussen in het clubhuis dan wel in de bus aan het toegangshek.

Voor velen is dit kennelijk de moeilijkste opgave na een gespeelde wedstrijd.

 Als secretariaat wedstrijdformulieren worden en werden we, niet alleen nu maar ook in voorgaande jaren, geconfronteerd met:

 Verkeerd gebruik wedstrijdformulier. Jeugd t/m A dient een SHELL jeugdcompetitie formulier te gebruiken en GEEN senioren formulier (met uitzondering Jongste Jeugd. Deze hebben een eigen formulier Jongste Jeugd)

  1. Niet ingevulde dan wel slecht leesbare uitslagen
  2. Geen wedstrijdnummer
  3. Ontbreken scheidsrechters/kaartnummers
  4. Niet ingeleverde wedstrijdformulieren
  5. Bij uitgespeelde wedstrijden de doordrukformulieren in het geheel niet leesbaar enz.

…… en zo kunnen wij nog wel even doorgaan.

 

Ieder team is verantwoordelijk voor het JUIST en VOLLEDIG invullen van de eigen teamgegevens, goed leesbare uitslagen, wedstrijdnummers etc.

Voor het onjuist of niet volledig invullen van het wedstrijdformulier worden door de KNHB aan de vereniging administratiekosten in rekening gebracht van € 5,00 per formulier. Dat betekent dan ook, dat Evergreen er een onnodige kostenpost bij gaat krijgen.

Afgelopen twee competitieweken hebben we, jammer genoeg, weer diverse telefoontjes naar coaches etc. moeten plegen om de wedstrijdformulieren op orde te krijgen en de juiste uitslagen op de KNHB-site te zetten.

 Hier gaat erg veel nodeloze tijd in zitten. U zult begrijpen dat wij geen persoonlijk secretaris/secretaresse van alle teams zijn. Het houdt een keer op.

Wij zijn in ieder geval niet meer van plan een ieder achter zijn hockeybroek/rokje aan te zitten om de wedstrijdformulieren/uitslagen etc. te completeren.

Wij hopen dus op een welwillende medewerking van een ieder bij het correct invullen van de formulieren.

 Nog wat gratis TIPS. Problemen met het invullen; raadpleeg de toelichting op de achterzijde van het oranje wedstrijdformulier en check voor het plaatsen van de handtekening de juistheid en volledigheid van de benodigde gegevens op het formulier. Dan kan het niet meer fout gaan!

 

Alvast dank voor de medewerking.

 

Will en Willemijn Blom

Secretariaat Wedstrijdformulieren

 

 

 

 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01