header.png
 
 
Trainingscoordinator

TRAINER / COACH AVOND 12 OKTOBER

28-9-2010 Evergreen is in beweging, met de komst van het 2e veld is hier zichtbaar een stap vooruit gezet met het oog op de toekomst.
Met de invoering van Hockey Academy als training structuur heeft de vereniging als doel voor de komende jaren een structureel/kwalitatief training en coaching beleid neer te zetten en te begeleiden.

In het kader hiervan zullen er meerdere malen in het jaar bijeenkomsten plaatsvinden, deze zogenaamde coach/trainers avonden moeten een verrijking zijn van de algemene hockey kennis, met presentaties en persoonlijke anekdotes trachten wij op deze manier de band tussen Evergreen en zijn leden verder aan te sterken.

De komende bijeenkomst staat gepland op 12 oktober 2010:
  • Inloop vanaf 19:15
  • Start om 19:30
  • Presentatie Wouter Tazelaar
  • Presentatie Ronald Osephius
  • Einde om ca. 21:00-21:30
De avond zal na een korte introductie worden vervolgd met een presentatie van de man die aan de wieg heeft gestaan van de Hockey Academy Wouter Tazelaar.

Hockey Academy is de naam van het multimedia product dat is ontwikkeld door Wouter Tazelaar (FIH Coach). Wouter Tazelaar is ex-hockey international en momenteel werkzaam als trainer/coach in de Hoofdklasse. Daarnaast is hij ook actief op verschillende nationale en internationale niveaus.

Wouter zal op een door hem kenmerkende enthousiasme en bevlogen wijze het nut van Hockey Academy overbrengen en daarin met name aandacht leggen op de nieuwe 'coaching module' die is ontwikkeld.

Als extra spreker op de avond hebben wij Ronald Osephius gevraagd om vanuit zijn ervaring zowel levens als hockey een inzicht te geven op het gebied van coaching. Ronald is zelf sinds enkele jaren coach van diverse teams binnen Evergreen, zonder ervaring maar zo leergierig als wat heeft Ronald zichzelf een hoop zelf bijgeleerd. De pieken en dalen komen allemaal aan bod. Wij zijn zeker van mening een welkome toevoeging.


Als afsluiting hopen wij dat de aanwezigen onderling nog even napraten over de avond en hockey in het algemeen.
Evergreen is een club die altijd baat zal hebben bij een grote mate van betrokkenheid van ouders/begeleiders enz, wij hopen middels deze avonden deze mensen nog meer te bereiken en ook die mensen die misschien de stap willen maken maar niet goed weten hoe en wie hiervoor te benaderen.

Wij hopen echt dat u er 12 oktober aanstaande bij kunt zijn,

Met vriendelijke groet,

Yves-Christian de Vos
Tobias van Toledo
 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01