header.png
 
 
Fithockey

Doe mee markt Maassluis

Nieuws afbeelding 15-4-2023

Lighthockey doet weer mee met "doe-mee-markt-Maassluis”


De "Doe-Mee-Markt” is een initiatief van   "SamenzijnwijMaassluis”. Het doel is om zoveel mogelijk Maassluise inwoners te betrekken bij activiteiten van sportverenigingen, cultuurinstellingen en sociaal-maatschappelijke instellingen. Het vindt plaats in Koningshof op maandag 1 mei.

Evergreen Lighthockey heeft vorig jaar ook meegedaan. In een van de zalen was een kraam toegewezen van waar aan de bezoekers informatie werd gegeven over lighthockey.

Dit jaar is achter Koningshof een grasveldje beschikbaar, waarop bezoekers zelf kunnen uitproberen hoe het voelt om met bal en stick om te gaan. Ook wordt een paar keer per dag een open training gegeven waaraan lighthockeyers, en iedereen die dat wil, kan meedoen. De bal die bij lighthockey gebruikt wordt is anders dan bij "gewoon” hockey. Hij is wat groter en met lucht gevuld.

Er staat ook een kraam van waar, net als vorig jaar, informatie wordt gegeven en lighthockeyfilmpjes worden vertoond.

Zet 1 mei alvast in de agenda om te komen kijken en, beter nog,  mee te doen. Naast lighthockey is het ook interessant om informatie te krijgen over allerlei andere Maassluise activiteiten. Naar verwachting wordt het een leuke drukke happening met veel verschillende activiteiten.

 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01