header.png
 
 
Bestuur

HET BESTUUR WENST IEDEREEN FIJNE FEESTDAGEN

Nieuws afbeelding 22-12-2010
De decembermaand is de tijd we de velden inruilen voor de zaal om onze hockeykunsten te vertonen. De winter heeft dit jaar het staartje van de veldcompetitie in de war weten te gooien en door de extreme hoeveelheden sneeuw is zelfs ook de zaalcompetitie ontregeld. Dat geeft ons weer tijd om terug te kijken op het afgelopen hockeyjaar en, nog belangrijker, ons voorbereiden op gezellige feestdagen en te mijmeren over het komende jaar.
Het jaar 2010 is vooral gekenmerkt door de uitbreiding met een tweede kunstgrasveld. Een wens die al jaren gekoesterd werd en ook heel nodig vervuld moest worden om de verdere groei van onze club mogelijk te maken. Met een grootse clinic en veel feestelijkheden is dit deze zomer gevierd. Het was helemaal een jaar met veel gelegenheden om feest te vieren, promotie van Heren-1, bijna promotie van Dames-1 en de nodige kampioenen. Reden tot vreugde was ook de flinke groei die de vereniging doormaakt, zowel bij de jeugd als ook bij de senioren. Feesten, thé dansants en clinics en evenementen voor de jeugd waren er dan ook in ruime mate, en dat ervan genoten is maakt dat we deze lijn zeker willen voortzetten in 2011. Sportief hopen we ook komend in 2011 weer op een mooi jaar, Dames-1 is kampioenskandidaat, Heren-1 willen we in de derde klasse blijven zien, en we hopen op nog wat kampioenschappen. Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat we van jong tot oud weer een jaar lang met veel plezier gaan hockeyen op veld en in de zaal, dat we weer veel plezier hebben op de club naast het hockey en dat we zorgen dat Evergreen breed bekend staat als de club waar je graag lid van wilt zijn/worden. En om dat allemaal mogelijk te blijven maken hopen we ook op voldoende enthousiasme van de leden om actief te zijn in bestuurs- en commissiefuncties en bij alle andere vrijwilligerswerkzaamheden.
Het bestuur bedankt alle leden voor zijn inzet voor Evergreen in het afgelopen jaar en wenst iedereen heel prettige feestdagen en vooral een gezond en sportief 2011.
 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01