header.png
 
 
Evenementen

KAMPIOENENHULDIGING-BEDANKAVOND VRIJWILLIGERS

31-5-2009
Aan het eind van het seizoen wil het bestuur altijd de vele vrijwilligers van Evergreen bedanken voor hun enorme inzet. Deze bedankavond zal worden gehouden op vrijdagavond 19 juni (NB in de papieren Greenshot stond per abuis een onjuiste datum van 5 juni genoemd) in het clubhuis en bij mooi weer natuurlijk buiten op het terras.
Op deze avond worden ook altijd de kampioenen van het afgelopen seizoen gehuldigd. Dit jaar hadden we twee veldkampioenen, bij de meisjes was het MD-1 en verder ons G-team, dat in hun poule gelijk was geeindigd maar door een veel beter doelsaldo eerste werd. Daarnaast waren er maar liefst 4 zaalkampioenen: MB-1, MC-1, JA-1 en JC-1.
Verder is het ook de avond waarop de speciale bekers worden uitgereikt, de Mereltrofee voor de vrijwilliger van het jaar en de Van den Wildenburgbeker voor het jeugdteam dat zich heeft onderscheiden op ander gebied dan door hockeyprestaties. De beide bekers zullen worden uitgereikt door onze speciale gast de heer C. Pleysier, wethouder van Maassluis met o.a. speciale aandacht voor het vrijwilligerswerk. Behalve de uitgenodigde vrijwilligers en de te huldigen kampioenen hoepen we op veel belangstellenden. De avond begint om 20.00 uur, het clubhuis is geopend vanaf 19.30 uur.

Gerelateerde nieuwsberichten

Je eigen pompoen voor Halloween bij Evergreen
 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01