header.png
 
 
Bestuur

2011 GEZELLIG VAN START

4-1-2011
Het bestuur wenst iedereen een heel gelukkig en gezond 2011.
Zondag 2 januari werd de traditionele (want het was al weer het tweede jaar) nieuwjaarsborrel in het clubhuis gehouden. Het was een gezellig drukbezocht samenzijn waar ieder onder het genot van een glas bubbels en met een oliebol kon bijpraten en vooruitblikken op het komende jaar. De bijeenkomst was de eerste activiteit bij Evergreen dit jaar, maar er staat natuurlijk weer een hoop te gebeuren. Nu de winter even het land uit is en de velden weer groen zijn, kan er eindelijk weer getraind worden en kan ook de zaalcompetitie weer vervolgd worden. Maar er staat meer op de agenda. Natuurlijk de bekende jaarlijkse zaken als feesten, thé dansants, overnachtingskamp voor de jeugd, Rabo jongste jeugddag, familiehockeydag, Marlow, bitjes hapdag, enz. maar dit jaar ook het lustrum: Evergreen bestaat 40 jaar en dat moet ook gevierd worden.
Er zal dit jaar ook een nieuw bestuur komen, het zittende bestuur heeft aangegeven na dit seizoen te stoppen. Dat wil niet zeggen dat het bestuur de laatste maanden achterover gaat leunen. We zijn, naast de vaste bestuurlijke zaken, natuurlijk nog druk bezig met de afronding van het tweede veld en dan met name de verlichting. De website gaat vernieuwd worden, met de sponsorcommissie wordt gewerkt aan een club van honderd, er wordt met de combinatiefunctionaris gewerkt aan clinics en andere activiteiten met de scholen om ledengroei te krijgen en de populariteit van hockey te promoten, we zijn aan het onderzoeken of we fit-hockey voor 50 plussers kunnen introduceren, er wordt gewerkt aan een korte EHBO-training voor alle coaches en zo is er nog wel het een en ander te noemen. En natuurlijk niet te vergeten proberen wij vrijwilligers enthousiast te maken voor commissie en bestuursactiviteiten.
Kortom Evergreen bruist als altijd en er staat ons weer een mooi jaar te wachten, Wij hopen er met zijn allen een fantastisch 2011 van te maken.

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws

 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01