header.png
 
 
Bestuur

NIEUW SEIZOEN, NIEUW BESTUUR

29-1-2011
Het was al eerder bekend gemaakt dat de drie huidige bestuursleden, Désirée Scheffers, Ronald van Buuren en Leon Barendregt, aan het eind van dit seizoen zullen stoppen met hun bestuursactiviteiten. De reden hiervan is voor alle drie verschillend, waarbij veranderingen in werk en beschikbare tijd een belangrijke rol spelen, en er zeker geen sprake is van een crisis in het bestuur. Wel zal duidelijk zijn dat er door de ontstane vacatures een bestuurlijk probleem dreigt te ontstaan.
Een eerdere oproep aan de leden en gesprekken met mogelijke kandidaten hebben nu gelukkig een eerste positieve respons opgeleverd: een ouder heeft aangegeven beschikbaar te zijn voor de belangrijke functie van penningmeester. Hiermee is een cruciale en altijd lastig in te vullen post binnen het bestuur gelukkig voorzien van een kandidaat.
Wij hopen dat met deze wetenschap het voor andere leden of ouders de drempel verlaagt om zich aan te melden voor één van de andere bestuursfuncties. Overigens hebben wij ook nog steeds dringend behoefte aan versterking van de Technische Commissie en is ook de functie van wedstrijdsecretaris voor het volgend seizoen nog niet ingevuld.
Kom op, vrienden, we hebben een fantastische club en als we met zijn allen de schouders eronder zetten kan het alleen nog maar mooier worden.
 
Leon Barendregt, voorzitter
 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01