header.png
 
 
Bestuur

UPDATE 11 FEBRUARI - VERLICHTING 2E VELD WERKT, 1E VELD NOG NIET

Nieuws afbeelding 11-2-2011
Vandaag vrijdag 11 februari werkt de verlichting op het 2de veld en kan er weer getraind worden conform het trainingsschema, waarbij in plaats van veld 1 op veld 2 getraind wordt. De verlichting op veld 2 moet nog wel gericht worden nu het brand. Totdat dit gebeurd is zou het kunnen dat verlichting nog niet helemaal optimaal is.
Ten aanzien van veld 1 is door de verantwoordelijk aannemer aangegeven dat aanstaande maandag wordt gestart met onderzoek naar werking van verlichting veld 1 en wordt dit hopelijk ook op korte termijn opgelost zodat beide velden met verlichting beschikbaar zijn.
 
Vandaag dinsdag 8 februari is nieuwe elektriciteitsmeter geplaatst en is stroom om 15.00 uur omgezet naar nieuwe elektriciteitsaansluiting. Hierna kon de werking van de verlichting van het eerste veld, waarvan de kabels verlegd zijn, en het nieuwe tweede veld getest worden. De verlichting van beide velden functioneert nog niet zoals het zou moeten en ook niet dusdanig dat er al getraind kan worden op een van de velden. 
De leverancier van verlichting van het 2e veld en de aannemer van het verlegen van de kabels van het eerste veld hebben toegezegd dit zo spoedig mogelijk op te lossen, maar hebben aangegeven dat dit wel nog enige doorlooptijd heeft. Vooralsnog is trainen op een van de velden nog niet mogelijk.

Heel heel heel vervelend, maar op dit moment is er ook op het eerste veld geen verlichting. Er wordt gezocht naar een spoedige oplossing en hopelijk is er in de loop van de volgende week verlichting op eerste én het tweede veld. Op het 2e veld zal dan de verlichting nog gericht moeten worden voordat deze goed bruikbaar is, maar het lijkt er op dat we heel binnenkort verlichting hebben op beide velden.
Voorlopig tot nader order trainingen in het donker (ongeveer na 17.30 uur??) op het veld afgelast. Hou de website in de gaten!
 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01