header.png
 
 
Bestuur

TRIMHOCKEY

Nieuws afbeelding 11-4-2011
TRIMHOCKEY - SPORTIEF BEWEGEN VOOR 30+ ERS BIJ MHV EVERGREEN

Trimhockey is een gezellige, informele hockeytraining voor dames en heren en MHV Evergreen geeft op maandagavond en donderdagavond training.
Heb je altijd al een keer willen hockeyen maar het nog nooit geprobeerd? Heb je 'vroeger' gehockeyed en zou je graag weer eens een stick oppakken? Iedereen is van harte welkom.
Trimhockey heeft een recreatief karakter en iedere training bestaat uit een stukje conditietraining, specifieke technieken en een wedstrijdje om af te sluiten.
Trimhockey is recreatief gemengd dames & heren hockey zonder prestatiedruk of weekendverplichtingen. Je kunt geheel vrijblijvend enkele avonden meedoen en kijken of je het leuk vindt!
Als je geen hockeystick (meer) hebt kun je deze lenen bij onze trainer. Het is wel handig als je zelf voor kunstgras- of sportschoenen en scheenbeschermers zorgt.

Voor wie is trimhockey?
Trimhockey is geschikt voor elke hockeyer van gevorderd tot beginner.
De groep trimhockeyers bestaat uit 30+/40+ ers, tot zelfs een paar 60+ ers,
Waarom meedoen met trimhockey?
Je kunt trimhockey beschouwen als een leuke buitentraining om je conditie op peil te houden. Bij hockey wordt veel en snel over korte stukken gelopen. Omgaan met bal en stick vergt eveneens de nodige inspanning. Trimhockey is intensief, hoewel het er bij de trainingen en wedstrijden niet echt zo hard en fanatiek toegaat als bij het hockeyen in een vast elftal. Voor velen die vroeger (al dan niet recreatief) hebben gehockeyed kan trimhockey een nieuwe start betekenen. En een praktische reden om te gaan trimhockeyen is dat je niet vastzit aan de wedstrijden in competitieverband op de zondagen of omdat je de speelsterkte van de bestaande teams te hoog vindt.

Een keer meedoen / aanmelden?
Kom op maandagavond naar de training van 20.00 tot 21.00 uur. Voor meer informatie over trimhockey:
www.mhv-evergreen.nl of info@ mhv-evergreen.nl
 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01