header.png
 
 
TC

VOORLOPIGE TEAMINDELING SEIZOEN 2011 -2012

13-5-2011

Het seizoen is nog niet afgelopen, de vakanties liggen nog ver voor ons en toch moet er al weer aan het komende seizoen gedacht worden.

De afgelopen periode heeft de TC weer een hoop tijd gestoken in het indelen van de teams voor het komende seizoen. Dit is gebeurd met behulp van de input van coaches / trainers die 2x per jaar hebben kunnen opgeven via hockey academy en als bevestiging hiervan de selectie trainingen.

Soms zijn er ook beslissingen genomen i.v.m. aantallen. Omdat we het komende seizoen ieder team met een voldoende aantal spelers van start willen laten gaan, is er een weloverwogen beslissing genomen spelers of speelsters vervroegd in een hogere leeftijdsklasse te plaatsen.

Wanneer dit het geval is hebben we o.a. de volgende afwegingen gemaakt:

*          In welk team speelt je nu?

*          In welk team kom je te spelen?

*          Met wie kom je te spelen?

*          Zijn er andere mogelijkheden?

*          Kunnen we, ondanks dat dit niet altijd de meest ideale oplossing is, tevreden zijn over de uitkomst.

Bij opgave van de teams aan de KNHB zullen we rekening houden met de verschillende leeftijden. Dit betekent dat de tegenstanders het komende jaar dan van een gelijkwaardig niveau zullen zijn.

 

Wij, als TC begrijpen dat er soms nog vragen of opmerkingen zijn wanneer je de teamindeling bekijkt. Daarom hebben we besloten om na de mei vakantie een of twee avonden in het clubhuis aanwezig te zijn om al uw vragen te beantwoorden.

Wij verzoeken u dit niet via de mail te doen. Mail vinden wij te onpersoonlijk en kan verkeerd uitgelegd worden. De data voor deze inloopavonden zullen nader bekend worden gemaakt.

 

Wanneer je de teamindeling wilt bekijken, log dan eerst in op de site van Evergreen, vervolgens ga je naar documenten, druk op de + voor Technische Commissie en open het bestand voorlopige teamindeling 2011 - 2012.

Gerelateerde nieuwsberichten

Commissie Hockeyzaken
 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01