header.png
 
 
Bestuur

ALPE D'HUZES - HET GAAT GEBEUREN

7-6-2011
Beste Mensen,
 
 
De voorbije weken heb ik jullie o.a. benaderd om mij te steunen voor het Alpe d'Huzes evenement wat aanstaande donderdag plaats zal vinden.
Het komt nu allemaal dichtbij en zaterdagochtend ben ik samen met mijn zus die meegaat als begeleider richting Bourg d'Oisans vertrekken om allereerst weer dit jaar kennis te maken met de schitterende Alpen.
In de dagen voorafgaand aan het evenement wil ik alle mensen die interesse hebben betrekken bij het geweldige evenement via diverse media uitingen o.a facebook en via een blog met elke dag een nieuw verhaal met foto's. Hier onderstaand diverse links die ik met jullie wil delen zodat jullie overal op de hoogte van kunnen blijven. Nogmaals bedankt voor de steun en het wordt een geweldige week dat kan ik nu al zeggen.
 
 
 
website team: http://www.teamwestland.nl/site/ dagelijks updates en verhalen
 
live volgen op de dag zelf: http://live.opgevenisgeenoptie.nl : ga naar teams, nr 70 en daar zie je ook mijn startnummer 1775
 
 
 
 
Uiteraard mag er altijd nog gedoneerd worden, uiteindelijk gaat het om die mensen die dit het hardst nodig hebben, dit kan via de website van het team ( vermeld mijn naam ) of via de persoonlijke actiepagina waarvan hieronder een link. http://deelnemers.alpe-dhuzes.nl/acties/tobiastoledo/tobias-van-toledo/donaties.aspx
 
Gr Tobias
 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01