header.png
 
 
Evenementen

FAMILIEHOCKEYDAG ZONDAG 19 JUNI 2011

14-6-2011
Op zondagochtend 19 juni gaan de hekken bij Evegreen om 9:00 uur open voor de familiehockeyhockeydag.
Iedereen is dan welkom om alles klaar te zetten en zich te melden bij de organisatie, waarbij een tasje met het programmaboekje, wedstrijdbriefjes, bonnen voor Vaderdag cadeau en kaartjes voor de BBQ per team wordt verstrekt.
Er zijn een aantal picknick tafels en extra tafels beschikbaar, maar we raden iedereen aan om zelf stoelen, tafels en een partytent mee te nemen. Tussen half tien en kwart voor tien opent de voorzitter van Evergreen Leon Barendregt samen met de Wethouder van Sport Gerard van Wees, officieel de familiehockeydag. Om 10:00 uur kunnen de wedstrijden beginnen.
 
18 teams hebben zich aangemeld, waarbij op basis van het inschrijfformulier, zoveel mogelijk op sterkte, 3 poules van 6 teams zijn gevormd.  Hierdoor spelen alle teams 5 wedstrijden van 20 minuten, waarbij na elke gespeelde wedstrijd een uur later de volgende wedstrijd wordt gespeeld.
Ieder team heeft 2 of 3 fluitbeurten, daarnaast wordt van elke team een teamfoto gemaakt en is elk team ingedeeld om te slaan bij een snelheidsmeter, waarvan de resultaten meetellen in de stand per poule.
Zowel de te spelen wedstrijden, de te fluiten wedstrijden, het tijdstip van maken van de foto als het tijdstip voor het slaan bij de snelheidsmeter is in het wedstrijdschema opgenomen in het programmaboekje. Graag op tijd klaar staan voor en bij de diverse activiteiten, daar de tijden nu zodanig op elkaar afgestemd zijn dat voor geen enkel team iets gelijktijdig plaatsvindt.
Niet te voorkomen is dat binnen de poules ook nog verschil in sterkte is tussen de teams, daar teams veelal zeer uitlopend zijn samengesteld met jonge kinderen zonder of weinig hockeyervaring tot volwassen met meer dan 7 jaar hockeyervaring en dus de sterkte van het team afhankelijk  is van wie in het veld staat. Daarnaast zijn er ook teams die (grotendeels) bestaan uit allemaal speelsters die in een team afgelopen seizoen hebben samengespeeld. Daar plezier en veilig hockeyen voor iedereen uit alle teams het belangrijkste is van de familiehockeydag, graag aandacht voor aanpassing van de teamsamenstelling bij grote verschillen in sterkte tussen de teams. Een mogelijkheid is hierbij dat de sterkste partij zich aanpast door bijvoorbeeld in andere samenstelling te spelen of met minder spelers dan de tegenpartij te gaan spelen of hun spel aanpast.
 
De gehele dag door wordt er aan de tombola gedraaid. Vele sponsoren hebben vele leuke prijzen beschikbaar gesteld. U kunt lootjes kopen bij de lootjesverkopers die bij u langs komen. De lootjes kosten 1 euro per stuk en voor de superronde aan het einde van de dag 2 euro per stuk. Voor de kinderen is er ook een grabbelton beschikbaar, voor slechts 20 cent kun je grabbelen!
 
Om circa half vijf is het sportieve gedeelte afgelopen en na de laatste tombola ronde en de prijsuitreiking  kan gestart worden met de BBQ, verzorgd door de BBQ vleeslijn.
Voor de BBQ zijn 127 aanmeldingen binnengekomen.
 
De familiehockeydag organisatie.

Gerelateerde nieuwsberichten

Je eigen pompoen voor Halloween bij Evergreen
 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01