header.png
 
 
Evenementen

40 JAAR MHV EVERGREEN

Nieuws afbeelding 11-8-2011

Op 10 augustus aanstaande is het veertig jaar geleden dat de Hockeyvereniging Evergreen werd opgericht. Maassluis, met meer dan dertigduizend inwoners, was er aan toe dat er een hockeyclub kwam, althans dat vond de oprichter van Evergreen, Mario van den Wildenberg. Vlak na het eerste lustrum werd Evergreen een omnivereniging want er werd een tennissectie opgericht. De tennissport had een groeiende belangstelling. Naast de bestaande tennisclub Be Quick in Maassluis-Oost was er behoefte aan tennisbanen in West. Het hockeyen en tennissen binnen één vereniging duurde tot het zesde lustrum van Evergreen. Toen werd de omnivereniging ontbonden in twee zelfstandige verenigingen, de Maassluise Hockeyvereniging Evergreen en de Maassluise Tennisvereniging Evergreen. Dit betekent dat Evergreen hockey aan het achtste lustrum toe is en Evergreen tennis aan het zevende.

Bij MHV Evergreen staat het komende hockeyseizoen in het teken van het achtste lustrum. Er is een programma opgezet waarvan al twee van de vele activiteiten vast staan, een verjaardagsfeestje op 10 augustus en een reünie op 1 oktober.

Het verjaardagsfeest op 10 augustus wordt op z’n Hollands gevierd, dus ‘s avonds vanaf een uur of acht met koffie en taart, drankjes, kaas, worst en gezelligheid. Alle leden en oud-leden zijn welkom. Degenen die met vakantie zijn hebben pech, maar je kunt nu eenmaal niet naar alle verjaardagen. Deze avond is tevens de start van het lustrumjaar, hetgeen gepaard zal gaan met officiële openingshandelingen en het bekendmaken van het lustrumprogramma. Ook wordt een sluier opgelicht van een boekwerkje met 40 jaar Evergreen geschiedenis, dat tijdens de reünie op een oktober het daglicht gaat zien

Degenen die naar het verjaardagfeestje op 10 augustus willen komen, moeten dat wel even kenbaar maken, zodat we daar als Lustrum Commissie rekening mee kunnen houden. Dat kan door te mailen naar [email protected].

Hopelijk tot 10 augustus,

De Lustrumcommissie

Nb. Kijk regelmatig op http://www.evergreenlustrum.nl voor de laatste updates.

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws

Gerelateerde nieuwsberichten

Je eigen pompoen voor Halloween bij Evergreen
 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01