header.png
 
 
Website

NIEUWE LAY-OUT WEBSITE EN OPROEP AANLEVERING FOTO'S

Nieuws afbeelding 22-8-2011
Met ingang van vandaag 10 augustus 2011, het 40 jarige bestaan van Evergreen is de nieuwe lay-out van de website in de lucht gegaan.
Aan de hand van opmerkingen vanuit de leden, gebruikerservaring met de oude website en mogelijkheden van andere website van hockeyclubs is de nieuwe lay-out van de website opgezet.
De belangrijkste verandering is, dat naast dat de website er anders uitziet, dat de menukeuze bovenaan de website is geplaatst, waarbij deze altijd zichtbaar zijn en hetzelfde zijn waar je je ook bevind op de website. Als je met je lidnummer en password inlogt wordt de menukeuze aan de rechterkant uitgebreid.
Verder zijn zaken die niet gebruikt werden van de oude website verdwenen en zijn extra mogelijkheden die er bestonden binnen LISA nu benut.
Hierbij hoort ook de mogelijkheid van plaatsing van foto's op de website onder menukeuze nieuws - foto's.
Hierbij zoeken we nog (digitale) foto's van evenementen , wedstrijden, teamfoto's  die nog geplaatst kunnen worden en zo voor iedereen beschikbaar kunnen worden gesteld. 
Graag aanleveren op memorystick, fotokaartje of gebrand op CD aan Ronald van Buuren, dan kunnen deze foto's ook op de website gezte worden, waarbij foto's per evenement in folder staan met naam van evenement en datum van evenement opgenomen in de foldernaam.
 
 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01