header.png
 
 
Evenementen

EVERGREEN BEGINT LUSTRUMJAAR GOED

Nieuws afbeelding 22-8-2011 Woensdag 10 augustus openende M.H.V. Evergreen de deuren voor een heus verjaardagsfeest. Evergreen bestaat dit seizoen namelijk 40 jaar, zowel leden als oud-leden waren uitgenodigd. De avond werd geopend door de voorzitter Leon Barendregt. In zijn dagelijks leven is hij werkzaam als huisarts. Hij vergeleek de geboorte van een mensenleven met de geboorte en ontwikkeling van die van een vereniging. Echter een mensenleven is niet oneindig, dat van een hockeyclub kan dit wel zijn. Dit is zo, indien er genoeg mensen zijn die zich met enthousiasme inzetten voor de club. Net zoals met een mensenleven heeft een vereniging diepte- en hoogtepunten, maar daar zal je altijd uitkomen.

 

Hierna nam wethouder Arnold Keizer als loco burgemeester de microfoon over. Loco burgemeester zelf heeft een ‘groen’ hart en heeft in het verleden ook wel eens met de beroemde familiehockeydag van Evergreen mee gedaan. Om de verjaardag van de club te vieren heeft hij namens de gemeente een mooie, grote taart aangeboden. Bij een echt Hollands verjaardagsfeest hoort natuurlijk een grote taart!

 

Na de loco burgemeester kwam Evergreen lid Koos Ouwerkerk aan het woord. Koos vertelde over de Evergreen Kroniek die er zit aan te komen. Een boek dat de geschiedenis en evenementen beschrijft vanaf het ontstaan van Evergreen tot dit seizoen! Er zijn een aantal concepten uitgedeeld om een beeld te geven van het boek. De presentatie van dit boekwerk vindt plaats tijdens de reünie op 1 oktober. Deze reünie wordt een gezellig dagje Evergreen voor leden en oud leden. Het vindt plaats op een competitiedag, en omdat Evergreen sinds vorig jaar beschikt over twee kunstgrasvelden, kan in de middag, door degenen die willen, een partijtje gehockeyd worden. Dat hockeyen zal overlapt worden door een barbecue. De omstandigheden zijn ernaar om te genieten van de hockeysfeer en om wat herinneringen op te halen. U kunt zich voor de reünie opgeven door te mailen naar [email protected].

 

Afsluitend heeft Wouter Verhaar namens de lustrumcommissie een opsomming gegeven van de laatste zeven lustra. De planning van het komend jaar werd gepresenteerd en de leden ontvingen dit met een groot enthousiasme! Na een luide ‘ hiep hiep hoera’ brak de gezellige avond los met kaas, worst en bitterballen. En uiteraard de taart niet te vergeten!

Later op de avond werd het dames 1 team gehuldigd omdat ze gepromoveerd zijn van de 3e klasse naar de 2 klasse. Bob Zijlmans nam van de gelegenheid gebruik om namens het Heren 1 team het woord te nemen. Heren 1 bedankte Ronald Osephius voor de coaching van de afgelopen 3 jaar en wezen hem op de blijvende verandering die hij bij de heren teweeg heeft gebracht. Hij werd overladen met cadeaus en complimenten van het hele team. Het clubhuis was vol en het was enorm gezellig. De deuren gingen laat dicht en er kan terug gekeken worden op een gezellig, goed begin van het lustrumjaar!

Gerelateerde nieuwsberichten

Je eigen pompoen voor Halloween bij Evergreen
 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01