header.png
 
 
Website

UITBREIDING FUNCTIONALITEIT WEBSITE EVERGREEN

Nieuws afbeelding 5-9-2011
Inmiddels zijn een aantal uitbreidingen gedaan van de functionalilteit van de website.
Nadat je op website bent ingelogd met je lidnr en password, zijn onder menu persoonlijk 2 opties toegevoegd, namelijke:
  1. Mijn facturen, waarbij overzicht zichtbaar is van contributienota per jaarlaag en verwerkte betalingsgegevens. Door aanvinken van desbetreffende nota en klikken op verstuur is het mogelijk een kopie van de nota te ontvangen per email. Deze factuur wordt gestuurd naar emailadres wat je zelf in de ledenadminsitratie hebt geregistreerd. Vooralsnog is het nog niet mogelijk een kopie facturen te versturen voor  voorsgaande siezoenen maar hier wordt een oplossing voor gezocht door de software leverancier.
  2. Naar LISATeam. Betreft een module die Evergreen een maand op proef heeft waarin allerlei zaken per team kunnen worden geregistreerd zoals onder andere presentie bij wedstrijden en trainingen, taakverdeling binnen team. Daarnaast kunnen foto's, documenten  en nieuwsberichten worden opgeslagen die dan voor gehele team beschikbaar zijn. Verder kunnen gemakkelijk gegevens omtrent wijzigingen van emailadressen en telefoonnummers worden doorgevoerd, die dan direct in de ledenadminstratie worden verwerkt. Wij denken dat dit een handig hulpmiddel is voor coaches en trainers en allerlei spreadsheets en teamer toepassing kan vervangen. Groot voordelen van deze module:
    • dat er geen reclame wordt getoond, wat wel het geval is bij toepassingen als teamers en mijn team.
    • er is een directe koppeling met LISA en de website, zodat spelers namen, begeleiding, wedstrijden en trainingen automatisch worden ingeladen
    • je hoeft alleen in te loggen op website en daarna is lisateam voor teams waar je speler en/of begeleider bent direct beschikbaar, zonder nog een keer te hoeven inloggen
    • inhoud Lisateam is verder niet te vinden met het zoeken via google en dergelijke

Ten aanzien van Lisateam horen wij graag van teams/spelers/begeleiders hun ervaringen met deze module en/of ze deze module gebruiken, zodat we na een maand kunnen beslissen op we deze module ook daadwerkelijk gaan invoeren (reacties naar [email protected]).

 
 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01