header.png
 
 
Sponsoring

SPONSORAVOND/NETWERKAVOND OP 29 SEPTEMBER

Nieuws afbeelding 12-9-2011

Presteren in een veranderlijke en uitdagende omgeving! Netwerkavond bij MHV Evergreen.

Op 29 september a.s. vindt er in het clubhuis van Evergreen een netwerkavond plaats voor ondernemers en bedrijfsvertegenwoordigers uit Maassluis en omstreken. Ons eigen clubbereik van bijna 400 leden + familieleden, is een groter en meer divers netwerk dan voor te stellen. Daarom vragen wij u om eens na te gaan of er binnen uw kring ondernemers en bedrijfsvertegenwoordigers zijn die de Hockeysport een warm hart toedragen.
Graag vragen wij u om deze personen te benaderen en hen er in te interesseren, hoe MHV Evergreen hun bedrijfsvoering een positieve stimulans kan geven. Met andere woorden, nodig ze uit middels onderstaande brief om vrijblijvend deel te nemen aan deze avond.

Geachte ondernemer of bedrijfsvertegenwoordiger,

In het seizoen 2011 – 2012 viert de Maassluise Hockey Vereniging Evergreen haar 40 jarig lustrum. In dit lustrumjaar zal er nog nadrukkelijker gewerkt worden aan de ledengroei, het ontwikkelen van talent en het intensiveren van de samenwerking met sponsoren en partners. Het zal ook het jaar zijn waarin wij onze vereniging MHV Evergreen middels free publicity en activiteiten breed onder de aandacht zullen brengen.

Tijdens deze bijzondere thema-avond willen wij onze visie en ambitie met u delen. Daarbij zijn wij ook zeer geïnteresseerd in uw kijk op zaken. We zien deze bijeenkomst vooral ook als kans om met u van gedachten te kunnen wisselen. Centraal staat de vraag: hoe kan MHV Evergreen haar maatschappelijke rol en samenwerking met het bedrijfsleven versterken?

Als aftrap van de avond willen wij u inspireren met een lezing van expeditieleider Marc Cornelissen. Hij was onlangs nog met ‘Missie Sila’ in Groenland. Aan deze bijzondere reis nam onder andere ZKH Prins Willem Alexander deel.
In zijn management lezingen en trainingen gebruikt Marc zijn ervaringen als poolreiziger en expeditieleider om een scherp en fris perspectief te bieden op presteren in een veranderlijke en uitdagende omgeving. Een mooie metafoor voor u als ondernemer.

Wij zouden het zeer op prijs stellen als u 29 september aanwezig wilt zijn. De avond start om 19.30 uur en biedt naast het programma ook voldoende gelegenheid om te netwerken.

Is uw aandacht getrokken, meldt u zich dan snel aan via [email protected]

Gerelateerde nieuwsberichten

Hockoffie
 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01