header.png
 
 
Evenementen

UITNODIGING REÜNIE 1 OKTOBER

Nieuws afbeelding 6-9-2011

Aan leden, oud-leden en alle oude/nieuwe betrokkenen met een warm Evergreenhart,

 

Op 10 augustus jl. vierde MHV Evergreen haar veertigste verjaardag. Op z’n Hollands, met koffie, taart, drank, worst, kaas en gezelligheid. Ruim honderd leden en oud-leden vulden het clubhuis. Namens de gemeente Maassluis bood wethouder Keijzer een feestelijke taart aan. Het gezamenlijk aansnijden daarvan door de wethouder en voorzitter Leon Barendregt is de officiële start van ons achtste lustrum.

 

Er werden ook een paar afdrukken van “40 jaar Evergreen” gepresenteerd. Dit boekwerk vertelt de geschiedenis van vier decennia Evergreen. Het telt ruim 150 pagina’s en bestaat uit drie delen. Deel 1 geeft per jaar de gebeurtenissen binnen Evergreen weer. Deel 2 informeert over speciale onderwerpen, zoals de accommodaties, de clubbladen, Marlow en het kunstgras. Deel 3 vermeldt eenieder die deel heeft uitgemaakt van selecties, besturen en commissies. Het boek is natuurlijk gelardeerd met foto’s, tekeningen en anekdotes. Het wordt gelanceerd tijdens de reünie op 1 oktober en kost € 15,00. Het kan nu al besteld worden, dan ligt het voor je klaar bij de reünie. Later bestellen kan ook, maar dan komen er verzendkosten bij.

 

Voor de reünie is al een mailing uitgegaan, maar de email-adressenlijst is zeker niet compleet. De aanmeldingen voor de reünie beginnen al wel binnen te lopen. Binnenkort worden de deelnemers op de Evergreen website gepubliceerd. Ons verzoek is om die lijst door te kijken en aan ons door te geven wie je mist. Dat kan via [email protected]. Wij gaan dan na of de betreffenden op de mailinglist staan en sturen eventueel een uitnodiging na. Via Facebook en Twitter wordt de reünie ook gepromoot.

 

De reünie moet bovenal een gezellig dagje Evergreen worden. Op die zaterdag is er gewoon competitie. Maar met twee kunstgrasvelden is er ruimte voor een potje hockey voor iedereen die daar zin in heeft.

 

Het programma:

  • Inloop vanaf 15.00 uur met koffie/thee, een feestelijk taartje en een speciaal welkomstdrankje.
  • Om 16.00 uur de officiële ontvangst met een vooruitblik op het lustrumjaar.
  • Vanaf 17.00 uur staat het koude en warme buffet klaar.
  • Napraten, naborrelen en nagenieten voor iedereen die wil, onder het genot van koffie, een drankje en wat muziek.

 

Voor de kleine(re) kinderen die meekomen worden activiteiten georganiseerd. Graag even doorgeven wie meekomen, dan kunnen we de juiste voorbereidingen treffen.

 

Wat praktische punten:

  • De kosten voor deelname aan de reünie zijn € 15,00 pp. Dit is inclusief de inloop en het buffet. Het bedrag dient vooraf te worden overgemaakt. Degenen die zich aanmelden of hebben aangemeld krijgen daarover nadere informatie.
  • De kosten van het boek “40 jaar Evergreen” kunnen ook vooraf betaald worden, of bij het in ontvangst nemen van het boek.
  • Aanmelden voor de reünie kan door deze mail te beantwoorden. Geef gelijk op of je het boek wilt bestellen, of er klein(er)e kinderen meekomen en of je meedoet aan een potje hockey.

 

Wellicht leuk en interessant om te weten is dat op 1 oktober ook de Furiade valt. Een combinatie van eerst even naar de Furiade en dan naar de reünie is dus een mooie daginvulling.

 

Wij kijken graag uit naar een gezellige en drukbezochte reünie. Een waar iedereen achteraf met plezier aan terugdenkt en die je laat uitkijken naar de volgende.

 

Tot 1 oktober,

 

Riet Snoeck

Denise Bergen Henegouwen

Koos Ouwerkerk

Gerelateerde nieuwsberichten

Je eigen pompoen voor Halloween bij Evergreen
 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01