LAATSTE WEDSTRIJD EVERGREEN H2?!?!?! OPROEP: SPELERS VOOR HEREN 2 GEZOCHT (m)

Nieuws afbeelding 14-9-2011

Evergreen H2 – Zoetermeer H7: 4 – 1

Na een hoop geregel en overleg was het onze teammanager, Ria Vellekoop gelukt om voor afgelopen zondag 11 spelers te regelen. Heren 2 bestaat op dit moment uit 5 tot 8 personen. Dit houdt logischerwijs in dat er iedere week invallers geregeld moeten worden. De oefenwedstrijd van vorige week ging al helaas niet door, omdat er niet genoeg mensen waren.

Afgelopen zondag bestond het team uit de volgende personen uit H2 zelf: Robin van den Berg, Steven Pieters, Justin Scheffers, Wouter van Rooij en Jeroen Knol. De invallers waren: Remco Groenheide (keeper), Lex Quak, Bram Werner, Brian Hofman, Alois de Jong en Roy Veringmeier (allen Jongens A1). Door het uitvallen van Lex Quak kwamen wij halverwege de 1e helft met 10 man te  staan. Lex moest uiteindelijk naar de 1e hulp om zijn verwonding in het gezicht te laten hechten. Gelukkig bleek Johan Huis (Veteranen L) bereidt om in te vallen, zodat wij nagenoeg de gehele wedstrijd met 11 man hebben kunnen spelen. Niet te vergeten was ook Bram Peet weer aanwezig als coach. Via deze weg in ieder geval alle, invallers bedankt!!!!

De wedstrijd ging de 1e helft redelijk gelijk op met al aardig wat kansen voor Evergreen. Iets wat ongelukkig kwam Evergreen halverwege op achterstand. Een aanvaller van Zoetermeer was attent bij een strafcorner en scoorde uit de rebound. Evergreen ging gelukkig wel door met aanvallen en er waren genoeg kansen. Nog voor rust kwam Evergreen op gelijke hoogte door een doelpunt van Jeroen Knol.

Na rust was het eigenlijk alleen Evergreen die aan het hockeyen was. Zoetermeer heeft bijna geen kansen gehad. Na rust waren het Bram Werner, Justin Scheffers en Robin van den Berg die voor Evergreen scoorde. Uiteindelijke eindstand was 4 – 1 in het voordeel van Evergreen.

Als titel van dit stuk staat er “Laatste wedstrijd Evergreen H2”, deze titel is bewust gekozen. Heren 2 kampt met een groot probleem en dat is het aantal spelers in het team. Heren 2 bestaat uit 5 tot 8 personen. Dit betekend dat wij continu afhankelijk zijn van invallers. Tot vorig seizoen lukte dit aardig door invallers te vragen uit Jongens A. Dit seizoen wordt dit steeds lastiger. Het is namelijk niet de bedoeling dat Heren 2 half Jongens A laat invallen iedere week. Hierdoor ontstaat wel het probleem dat er wordt overwogen om Heren 2 op te heffen!!!. Dit zou natuurlijk zonde zijn en een ramp voor de senioren van Evergreen. Specifiek niet te vergeten dat er dan ook een aantal spelers zonder team zijn. Wij van Heren 2 willen dit niet laten gebeuren. Wij willen dan ook vragen aan al onze leden die in aanmerking komen om met Heren 2 mee te doen zich bij ons te melden. Hierbij denken wij o.a. ook aan de recreanten, maar misschien zijn er bekenden in de omgeving die graag met ons mee willen doen. In eerste opzet willen wij beginnen met een invallerspoule. Wij willen het vooral laagdrempelig houden. Het belangrijkste voor ons is nu ook “hockey” en het maakt ons niet uit wie er meedoet. Jong, oud, beginne. Vind je dit leuk en/of interessant of voor inlichtingen, dan kun je contact opnemen met de aanvoerder Jeroen Knol. Je kunt Jeroen bereiken via mail: [email protected] of via mobiel: 06 41 84 11 81.

Evergreen H2

OPROEP: Spelers voor Heren 2 gezocht (m)

Evergreen Heren 2 heeft een groot probleem en dat is een tekort aan spelers. Heren 2 komt structureel spelers te kort en wordt als er niets veranderd opgeheven. De spelers van H2 willen dit voorkomen en hebben daarbij hulp nodig!! Het idee is om een invallerspoule op te starten. Wij hebben iedere week ongeveer 5 tot 8 hockeyers nodig om een wedstrijd te kunnen spelen.
Wij willen graag vragen aan alle leden om binnen zijn/haar omgeving te kijken of er iemand is die graag met ons wil hockeyen. Uiteraard kunnen dit ook leden zijn van Evergreen: Veteranen A, Veteranen L of recreanten.

Heren 2 is een enthousiaste groep en op dit moment is de enige en belangrijkste doel van het team: HOCKEYEN!!!

Kortom meld je aan bij ons, al is het maar voor één wedstrijd!! Als er genoeg mensen zijn die ons kunnen/willen hebben, dan is een Heren 2 voor de toekomst gewaarborgd. Houden we Heren 2 in de lucht, dan is er voor de doorstromende jeugd altijd de keus tussen prestatie (Heren 1) en recreatief (Heren 2).

Voor meer informatie of aanmelden kun je contact opnemen met de aanvoerder Jeroen Knol (06 41 84 11 81 of [email protected])

Aanstaande zondag speelt Heren 2 zijn wedstrijd uit tegen Scoop Delft Heren 2. Wij verzamelen dan rond 13:30 uur en spelen in Delft om 14:30. Voor deze wedstrijd zoeken wij nog invallers!