header.png
 
 
Website

ZELF VERSLAG EN FOTO'S PLAATSEN OP DE WEBSITE

Nieuws afbeelding 31-10-2011
Hoewel zichtbaar is onder verslagen op website en teamprofiel dat het voor een groot aantal leden en coaches inmiddels duidelijk is hoe ze verslag en/of teamfoto op de website moeten zetten, hieronder een korte uitleg omtrent het plaatsen van verslag en/of teamfoto.
 
  1. Bij zowel plaatsen van foto als verslag dien je eerst in te loggen op de website van Evergreen. Dit kan door rechts bovenaan inloggen aan te klikken en daarna je lidnr en password in te voeren en te klikken op inloggen. Door het inloggen wordt menu uitgebreid met Persoonlijk en Algemeen.
  2. Verslag en  foto's voor een team kunnen worden ingevoerd door teamleden en/of begeleiders die bij team staan ingedeeld.
  3. Om een te verslag te plaatsen dient na inloggen te worden gekozen voor: Persoonlijk - teamnaam. Door nu naar beneden te scrollen zie je wedstrijden staan met hierachter [ invoer ]. Door op invoer te klikken van desbetreffende wedstrijd wordt invoerruimte zichtbaar waar verslag kan worden ingevoerd.Vergeet niet op knop verwerken te klikken op invoerdan wel wijzigingen op te slaan.
  4. Om een teamfoto te plaatsen dient na inloggen te worden gekozen voor: Persoonlijk - teamprofiel van desbetreffende team. In kader van teamfoto kun je via klikken op bladeren foto op je PC opzoeken en via upload de foto inladen ten behoeve van de website. Overigens in kader van teamprofiel is het ook mogelijk en link te plaatsen naar foto's die je extern hebt opgeslagen.
  5. Wil je foto's plaatsen die voor iedereen in je team toegankelijk zijn kun je dit doen door na inloggen op de website te kiezen voor Persoonlijk - LISATeam en daarna rechtsbovenaan voor album toevoegen. Hierna kunnen de foto's in desbetreffend album zichtbaar worden gemaakt en kun je aangeven of deze foto's alleen voor jezelf zichtbaar zijn dan wel voor heel team.
  6. Wil je foto's plaatsen die voor iedereen zichtbaar zijn dan kan door al beschreven mogelijkheid onder 4 bij foto's die bijvoorbeeld extern opgeslagen zijn in bijvoorbeeld picasa. Verder is het ook nog mogelijk dat foto's worden geplaatst bij foto's van Evergreen die opgenomen zijn onder Nieuws - Foto's. Hiervoor dienen foto's te worden aangeleverd opgeslagen op CD/DVD of memorystick aan Ronald van Buuren die foto's dan op dit onderdeel van website zal zetten.

Indien je ondanks bovenstaande uitleg nog problemen ondervindt met het plaatsen van een verslag en/of foto stuur dan een email naar [email protected]  waarbij je tevens kort aangeeft wat het probleem is, zodat kan worden bekeken waar het fout gaat.

 
 
 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01