header.png
 
 
Bestuur

UPDATE WERVING SPELERS H2

Nieuws afbeelding 27-9-2011

Evergreen H2 – Ring Pass Delft H7: 1 – 0

Evergreen H2 wordt gesponsord door Wallcare Nederland BV (zie ook www.wallcare.nl)

 

Na onze oproep voor spelers zijn wij inmiddels twee weken verder. Wij kunnen wel spreken van een klein succes van onze actie. Wij hebben inmiddels zoveel enthousiaste reacties ontvangen vanuit alle hoeken, dat wij voldoende mensen hebben om een invallerpoule op te zetten. Reacties waren er van spelers van Veteranen A, maar ook van de Recreanten. Ook blijkt Jongens A bereid en enthousiast om bij ons in te vallen. Afgelopen zondag resulteerde dat in een totaal van 15 spelers!!!!

Naast de vaste spelers waren de volgende spelers van A aanwezig: Alois de Jong, Brian Hofman, Roy Veringmeier, Bram Werner, Lex Quak en Remco Groenheide als Keeper. Daarnaast was ook Matthijs Lauwaars bereid om met ons mee te doen en dat deed hij niet geheel onverdienstelijk.

Ook ontvingen wij van de week een bericht van twee spelers van de Recreanten die het wel zagen zitten om met ons mee te doen. Dit zijn Theo Taurozzi en Richard Kuiper. Zij gaven aan dat ondanks weinig speelervaring zij graag een keer met ons mee willen doen. Wij hadden ze dan ook gelijk uitgenodigd om afgelopen zondag gelijk mee te doen. Dit hebben zij goed gedaan en hebben gelijk kunnen ervaren hoe het is bij H2.

De wedstrijd zelf was een redelijk spannende pot waarbij er veel kansen over en weer waren. Onze keeper Remco heeft ons een aantal keren goed gered. Nog voor rust was het Matthijs Lauwaars die de 1 – 0 scoorde na een fraaie solo door de cirkel. De bal kwam terug van de keeper en Matthijs tikte de bal daarna in de rebound als nog in het doel. De tweede helft was behoorlijk spannend waar Evergreen een aantal kansen heeft gehad om de voorsprong verder uit te bouwen. Gelukkig bleef de verdediging cool en lukte het Ring Pass niet om te scoren. Uiteindelijke werd er met 1 – 0 gewonnen. Ook deze week alle invallers weer bedankt!!

 

Op dit moment hebben we al zoveel reacties dat het, als goed is, wel gaat lukken om iedere week een team op de been te brengen. Uiteraard staan wij nog wel open voor spelers die met ons mee willen doen. Iedereen is welkom en voor ons blijft nog steeds, dat het spelen van de wedstrijd op zondag het allerbelangrijkste is. Winnen of verliezen maakt niet uit. Dus zeker voor bijvoorbeeld de Recreanten, volg het voorbeeld van Theo Taurozzi en Richard Kuiper en meld je bij ons aan. Er is altijd ruimte voor spelers om met ons mee te doen. Inmiddels werken wij met een handig online hulmiddel dat heet www.teamers.nl Hierop worden alle mogelijk spelers op aangemeld. Je kunt dan altijd zien of er voldoende mensen zijn en zelf ook bepalen of je meedoet of niet. Lijkt je het leuk stuur dan een mail naar [email protected]

 

Aanvoerder H2

 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01