header.png
 
 
Evenementen

TERUGBLIK OP EEN FANTASTISCHE REUNIE

Nieuws afbeelding 8-10-2011

De reünie op 1 oktober is bijzonder geslaagd. Onze dank aan allen die erbij waren en daardoor hebben bijgedragen aan een fantastische sfeer. De hockeyaccommodatie van Evergreen leent zich uitstekend voor zo’n bijeenkomst. Het clubhuis met terras bij het veld, de jeugd die zich op het veld of in het speeltuintje “thuis” voelt, dat alles werkt mee aan de sfeer die hoort bij de reünie. Bovendien hadden we alle geluk van de wereld met het prachtige weer.

 

Aan de deelnemers van de reünie werden informatie-shots gegeven die duidelijk maken dat Evergreen in beweging is. Een jaar geleden werd het tweede kunstgrasveld in gebruik genomen, in het afgelopen seizoen werd voor het eerst in de Evergreen geschiedenis de magische grens van 400 leden doorbroken en er zijn plannen om binnen drie jaar een nieuw clubhuis te bouwen. Dat  geeft vertrouwen voor een gezonde ontwikkeling binnen Evergreen.

 

Tijdens de reünie werd het boek “40 jaar Evergreen” gepresenteerd . Het is een interessante compilatie van wat er zich zoal in die 40 jaar heeft afgespeeld. Het is gedrukt in een oplage van 200 exemplaren, waarvan het eerste is aangeboden aan de burgemeester van Maassluis. Bijna de helft van de oplage is al verkocht. Goed voor degenen die al zo’n boek gekocht hebben want het wordt een collector-item.

 

Nog geen boek gekocht? Het kan nog!

In het clubhuis is en vergrote versie van de voorpagina te zien, tezamen met kopieën van een aantal pagina’s. Het boek telt bijna 100 pagina’s.

Op een formuliertje, dat ter plekke beschikbaar is, kan een boek besteld worden.

Als je nu al een boek wilt kopen stuur dan een berichtje naar [email protected]

 

Er zijn veel foto’s gemaakt zie bijgaande link. Neem even de tijd om ze te bekijken.

 

Denise Bergen Henegouwen

Riet Snoeck

Koos Ouwerkerk

Gerelateerde nieuwsberichten

Je eigen pompoen voor Halloween bij Evergreen
 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01