header.png
 
 
Jongste Jeugd

JE1

Nieuws afbeelding 14-10-2011

JE1, de toekomstige Heren 1 van Evergreen?

Mogen wij u voorstellen:  Wouter Dijkhuizen, Joerie van Heijningen, Stijn van der Meer, Okko Mittertreiner, Mees den Ouden, Jordi van Schooten, Niek Snijders en Oscar van Vugt, de toekomstige Heren 1 van Evergreen Maassluis?                                

Na een heerlijke zomervakantie begonnen onze jongens van JE1 weer met veel zin aan een nieuw seizoen. Ook hun trainers Christian en Daphne en hun coaches Esther en Karel waren er helemaal klaar voor!

Op 3 september begonnen ze met een 3-luik oefenwedstrijd in Rijswijk. De jongens hebben die dag erg goed gespeeld en 2 wedstrijden gewonnen met in totaal 19 doelpunten. Hierdoor begonnen ze met een goed gevoel aan de echte competitie. Op 10 september moesten ze tegen Wateringse Veld. Dat goede gevoel bleek terecht want ze hebben de wedstrijd gewonnen met 7-4. De week erna, 17 september, moesten ze tegen Westland. In het begin stonden onze jongens met 1 punt achter, maar ze gingen er tegenaan, en de wedstrijd werd beëindigd met een overwinning van 12-3! Tja en toen kwam op 24 september de wedstrijd tegen Cartouche ….. HELP die zijn zo goed!!! Met uitzondering van de vorige keren waren onze jongens dit keer niet zo zeker van hun zaak. JE1 en Cartouche deden voor elkaar niet onder. Het was een heerlijke spannende wedstrijd om naar te kijken. Pff wat spannend …. 5 min voor het einde van de wedstrijd is het gelijkspel 5-5……Na heel veel aanmoediging van de kant weet JE1 er in de laatste seconden van de wedstrijd toch 6-5 van te maken!!! Het welverdiende ererondje kon deze keer niet uitblijven!

Op 30 oktober hadden alle teams van de Evergreen jeugd gezamenlijk een conditietraining. Ook hieruit bleek dat de jongens van JE1 in topvorm zijn. Tijdens de test haakten er steeds meer jongens/meisjes af die het niet meer vol hielden, en waren het uiteindelijk Mees en Okko van JE1 die het het langst van alle jeugd vol hielden. Alle jongens waren na de test helemaal op, het was die dag immers erg heet. Gelukkig werd de training daarna niet al te intensief en werd er gewoon gezellig een wedstrijdje gespeeld.

De volgende dag, 1 oktober, moesten de jongens om 9 uur verzamelen, maar zou iedereen wel goed uitgerust zijn na de zware conditietraining en de lampionnenoptocht die sommige ook nog hadden gelopen? Ze moesten die dag thuis spelen tegen Rijswijk. Het was een feestelijke dag bij Evergreen, de stemming zat er goed in, en er werd weer gewonnen, en hoe…… 16-0!

Daarna zaten we allemaal wel te fantaseren over hoe leuk het zou zijn als de jongens hun laatste wedstrijd voor de herfstvakantie ook nog even zouden winnen.

De laatste wedstrijd was op 8 oktober tegen Klein Zwitserland. De jongens trokken zich niets aan van de hevige regen en hebben deze wedstrijd ook weer gewonnen met 8-1.

Tot nu toe hebben de jongens van JE1 dus alle competitiewedstrijden van dit seizoen gewonnen, en totaal 68 doelpunten gescoord! U zult begrijpen dat wij erg trots zijn op onze jongens!

We zitten nu halverwege het seizoen, en voor ons is JE1 nu al de kampioen!!!!!

Jongens, geniet van jullie welverdiende herfstvakantie!

 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01