header.png
 
 
Feestcommissie

Tessa van der Bie stopt met FeestCommissie na 5 jaar enthousiaste inzet

Nieuws afbeelding 21-10-2011
Met pijn in haar hart heeft Tessa van der Bie deze week laten weten dat ze niet meer inzetbaar is voor de Feestcommissie. Werk en de tijd die ze nodig heeft voor Dames 1 vallen niet meer te combineren met haar voorzitterschap van de Feestcommissie. In het begin van het seizoen had zal al aangegeven dat het eigenlijk niet meer ging. Maar met haar bekende gedrevenheid, heeft ze toch nog geprobeerd dit seizoen op te pakken. Echter de praktijk wijst uit dat dit niet meer gaat.
 
Tessa heeft zich 5 jaar vol overgaven en met 100 % enthousiasme ingezet voor de feesten, kampen en overige activiteiten. MHV Evergreen zal haar zeker gaan missen!
Tessa heeft aangegeven tijd te vinden om haar opvolger/ster goed in te werken. En dat is direct het tweede doel van dit nieuwsbericht. Naast onze enorm dank aan Tessa wil het Bestuur van MHV Evergreen een oproep doen aan onze leden om deel te gaan nemen aan de Feestcommissie. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. En zeg nu zelf... MHV Evergreen staat bekend om haar feesten en gezelligheid. Daar kan jij nu verantwoordelijk voor worden!
 
Met eventuele vragen en / of aanmeldingen kan je terecht bij de andere leden van de Feestcommissie. Kijk op onze site bij Evergreen en dan Organisatie. Je ziet hier de leden met hun mailadres.
 
En je inzet kan al snel gevraagd worden, want 12 november zal ons eerste feest van het nieuwe seizoen gegeven worden. Over drie weken is het al zover!!!!
 
 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01