header.png
 
 
Bestuur

VAN DE SCHEIDSRECHTERCOMMISSARIS

23-8-2009

Het seizoen staat weer op het punt van beginnen, en daarmee ook het fluiten van wedstrijden. Een aantal zaken brengen wij jullie weer even onder de aandacht.

 

Allereerst het afkopen van de fluitbeurten. Wil je je fluitbeurt afkopen voor dit seizoen? Laat het mij zo snel mogelijk weten. De betaling hiervan gaat samen met de contributie. Voor meer informatie kun je mailen.

 

Ook dit seizoen werken we weer met de blauwe en gele kaarten voor vergoedingen voor vervangende scheidsrechters. Als je een scheidsrechter vervangt die niet komt opdagen, dan mag je zo'n kaart invullen. Ben je een junior lid, dan vul je een blauwe in. Senioren vullen een gele in. De kleur van de kaart hangt dus niet af van de wedstrijd of de oorspronkelijke scheidsrechter, maar van de leeftijd van de vervangende.

Kaarten dienen altijd volledig ingevuld en voorzien van handtekening zo snel mogelijk ingeleverd te worden.

Alleen de coach van het team dat je fluit of de scheidsrechterscommissaris kunnen die tekenen.

 

Er zijn altijd mensen die op bepaalde momenten niet kunnen fluiten, door bijvoorbeeld werk. Laat dit aan voor het begin van het seizoen weten en dan kan daar rekening mee gehouden worden.

Als je voor één keer verhinderd bent om te fluiten, dan moet je dit minimaal een week van te voren opgeven. Ik probeer daar altijd rekening mee te houden.

Mocht je bepaalde teams graag willen fluiten of juist niet, laat dat dan ook weten.

Verzoeken of verhinderingen dienen altijd per mail te worden aangegeven.

 

Ook zijn we altijd op zoek naar scheidsrechters die het leuk vinden om meer te fluiten. Dan kom in de scheidsrechterspool terecht. Als je je eigen beurten hebt gefloten, ga je voor de pool fluiten en heb je per wedstrijd recht op een vergoeding.

Als dit je leuk lijkt kun je je aanmelden via email.

 

Tot slot de scheidsrechterscursus. Op dit moment zijn we druk bezig die te organiseren. Iedereen die op 1 oktober 2009 16 jaar of ouder is, en nog geen kaart heeft, dient hier aan mee te doen. Mocht je niet verplicht zijn om de cursus te volgen, maar wil je dit wel? Dan kun je je aanmelden via email.

 

Heb je vragen over bovenstaande berichten, mail dan naar [email protected]

 

 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01