header.png
 
 
Bestuur

VERSLAG SUPER SPONSORWEDSTRIJD JE1

Nieuws afbeelding 22-11-2011

 

SPONSORWEDSTRIJD TOP TEAM JE1 OUDERS JE1

Verslag

 Op zaterdag 19 november was het zover. De jongens van JE 1 speelden een hockey wedstrijd tegen hun ouders. Ingezet kon worden op de uitslag. De opbrengst van de inzet van alle goklustigen was voor een nieuw scorebord voor onze hockeyclub.

 

Eerst om 9.00 uur een "gewone" wedstrijd tegen Barendrecht. Deze wonnen de jongens met 4 - 3.  Een mooie uitslag en een goede start voor de sportieve uitdaging tegen de ouders! Ingezet op de uitslag werd er tot het laatste moment. De voorspellingen gaven aan dat de meeste supporters meer vertrouwen hadden in de hockey kwaliteiten van de jongens dan van de ouders....

 

Het team van de ouders bestond zowel uit oud-hockeyers als uit beginners: een bijzondere combinatie. Ieder team besprak tevoren uiteraard de tactiek, uiteraard van groot belang want er stond toch wel wat op het spel.

 

Dat een combinatie van oud-hockeyers en beginners best goed kan zijn bleek al snel. Het lukte de jongens van JE 1 niet direct om te scoren, maar uiteraard bleek wel dat zij een echt team zijn.

 

In de rust was het 1-1 het ging dus nog gelijk op!

 

Na de rust gingen de jongens verder en al snel werd het 2-1. de ouders konden dank zij een allerlaatste kracht inspanning nog gelijk komen maar kort voor het eindsignaal moesten ze toch erkennen dat de Jongens JE1 beter waren. Het laatste doelpunt kwam van de stick van Mees die goalie Peter (zijn vader) het nakijken gaf.

 

Eindstand was dus 3 -2 voor de jongens: een terechte overwinning!

Er waren maar liefst vijf mensen die dit tevoren hadden voorspeld. Dit maakte dat de prijzen, heerlijke taarten en cupcakes, verdeeld moesten worden.

De winnaars vonden dit gelukkig geen probleem en verdeelden zelfs de taart onder de jongens en de supporters.

 

Beide teams vonden de wedstrijd een succes en er werd al gesproken over een revanche wedstrijd later in het seizoen!

 

Niet de wedstrijd was een succes maar ook op de totale opbrengst van deze actie  kunnen de jongens van JE 1 trots zijn: ze hebben met  zijn allen maar liefst  € 220 opgehaald!! Een hele mooie bijdrage aan het scorebord voor de club.

 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01