header.png
 
 
Evenementen

ZATERDAG CLINIC MET KAREL KLAVER, CATALPA EN INTERSPORT

23-8-2009

Op zaterdag 29 augustus staan er weer geweldige dingen te gebeuren op het complex van hockeyvereniging Evergreen aan de Dr. A. Schweitzerdreef.

Met medewerking van sponsor Rabo-Westland wordt er van 10.00 tot 12.00 uur een hockeyclinic gehouden voor de D- en de E-jeugd. Het bekende organisatiebureau Bovelander&Bovelander heeft de komst geregeld van hockey-international Karel Klaver, die samen met coordinator Koen Overgaauw en hoofdklassespelers Tessa  de Haas van SCHC en Wouter van Straaten van Amsterdam onze jeugd de fijne kneepjes van het hockey zullen bijbrengen.

Karel Klaver heeft jarenlang op het hoogste nieveau gehockeyd bij o.a. Hurley en Bloemendaal. De snelle spits heeft meer dan 130 interlands gespeeld en ruim 50 doelpunten voor Oranje gemaakt. Hij heeft prijzen gehaald op EK’s, WK’s, Champions Trophy’s en ook zilver op de Olympische Spelen van Athene. Het moet voor de jeugd van Evergreen een heel leerzame ochtend worden om van zo’n klassespeler een training te krijgen met de hulp van de andere toppers. Helaas kunnen alleen de D- en E-spelers actief meedoen, maar iedereen is natuurlijk van harte welkom om vanaf de zijlijn toe te kijken en allicht zo ook wat op te steken.

Naast deze hockey clinic is er zaterdagochtend ook een presentatie van Catalpa, de stichting die op het complex van Evergreen een Sport-BSO (buitenschoolse opvang) runt. Catalpa zal een presentatie houden over wie zij zijn en wat zij doen en aanbieden bij Evergreen. Hun sportinstructeur Edwin zal op het grasveld naast het clubhuis een clinic houden voor alle belangstellende kinderen, zodat zij kunnen ervaren wat voor leuke activiteiten er op een Sport-BSO plaats vinden.

Behalve Catalpa zal ook Intersport Biesheuvel tijdens de clinic aanwezig zijn. Met een verkoopstand met veel aanbiedingen bieden zij de mogelijkheid op de club je hockey outfit weer up to date te maken voor het nieuwe seizoen. Na afloop van de clinic bestaat de mogelijkheid nieuwe sticks uit te proberen op het kunstgrasveld.

Wij hopen op een grote opkomst en veel belangstelling voor de clinic en de activiteiten van Catalpa en Intersport Biesheuvel.

 

Gerelateerde nieuwsberichten

Je eigen pompoen voor Halloween bij Evergreen
 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01