header.png
 
 
Feestcommissie

EVERGREEN PROOST OP HET NIEUWE JAAR

Nieuws afbeelding 9-1-2012

Afgelopen zondag lag bij M.H.V. Evergreen de rode loper uit voor de nieuwjaarsborrel. Er waren mails en een brief verstuurd om alle Evergreeners uit te nodigen. Het clubhuis was netjes aangekleed en uiteraard was er champagne en waren er oliebollen aanwezig.

 

Om drie uur was iedereen welkom om het glas te heffen, maar de eerste gasten kwamen zelfs al om iets over half drie! Ook was er weer aandacht voor het Lustrumboek, het boek over de afgelopen 40 jaar Evergreen, en De club van 100. Er werd zelfs een grote donatie gedaan voor het scorebord! Om vier uur werd er een speech gehouden door voorzitter Ronald Osephius. Hierin bedankte hij het jaar 2011 en verwelkomde hij het jaar 2012.

 

Er waren veel Evergreeners, van jong tot oud. De persoonlijke uitnodigingen zijn dus goed ontvangen. In tegenstelling tot vorig jaar was het deze zondag een speeldag voor de zaalhockeyers, waar vorig jaar de borrel op de zondag kort na Oud En Nieuw kon plaatsvinden, moesten we nu een week wachten. Het is een zeer succesvolle middag geworden, waarbij we het aantal gasten vergeleken met vorig jaar hebben kunnen vergroten. Dit belooft veel voor volgend jaar!

 

Namens Evergreen de beste wensen en een sportieve groet!

Link naar meer foto's op de website van nieuwjaarsborrel


Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws

 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01