header.png
 
 
Jongste Jeugd

SUCCESVOLLE DEMONSTRATIE JONGSTE LEDEN MHV EVERGREEN

Nieuws afbeelding 21-3-2012

Afgelopen zaterdag was het erg druk in de Koningshoek. Dit kwam natuurlijk omdat de jongste leden van MHV Evergreen een demonstratie Funkey hockey gaven onder leiding van de trainsters Cheryl en Megan.

 

De kinderen lieten op enthousiaste wijze aan hun vaders, moeders, opa's, oma's en al het winkelend publiek zien hoe leuk het is om met leeftijdgenootjes achter een bal aan te lopen, tikkertje te doen, knotshockey te spelen EN een echt partijtje te hockeyen. Normaal doen ze dit op woensdagmiddag en / of zaterdagochtend heerlijk buiten. De gladde vloer in Koningshoek zorgde er soms wel voor dat de bal snel langs de toeschouwers zoefde, wat natuurlijk stiekem ook wel erg leuk was. Tussendoor was er tijd om even wat te drinken en te eten. Tijdens de gewone training drinken de kinderen ook altijd even wat tussendoor, maar bij deze speciale training hoorde natuurlijk ook speciale limonade (Evergreen groen) en een speciaal Evergreen cakeje, die ook in de clubkleuren was versierd.
 
geslaagde demo FunKey Koningshoek

 

Alle jongens en meisjes in de leeftijdscategorie 4 tot en met 6 jaar mochten meedoen. Zij kregen een Evergreen t-shirt en konden leuk met de andere kinderen mee doen. De t-shirts mochten natuurlijk na afloop mee naar huis genomen worden.

Dat de kinderen het naar hun zin hadden kon je in heel de Koningshoek horen en dat is precies wat wij willen bereiken met het Funkey hockey. Plezier en enthousiasme van de kinderen. Wij willen dan ook alle kinderen en hun ouders bedanken dat ze zo enthousiast aan deze demonstratie hebben meegewerkt.

 

Heeft uw zoon of dochter het afgelopen zaterdag ook zo naar zijn of haar zin gehad, kom dan op woensdagmiddag of zaterdagochtend een keer langs op onze hockey vereniging Evergreen aan de Albert Schweitzerdreef. Daar kun je nog beter zien hoeveel plezier de kinderen beleven aan deze vorm van buitenspelen en bewegen. De training op woensdag is van 15.00 uur tot 16.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 11.00 uur. Ben je ouder dan 6 jaar, dan kun je naar ons hockeyschooltje. Deze training is op woensdag van 16.00 tot 17.15 en op zaterdag van 10.00 uur tot 11.00 uur. Tot ziens bij MHV Evergreen.

 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01