header.png
 
 
Evenementen

OUDER / KIND WEDSTRIJDEN OP 22 april 2012

Nieuws afbeelding 27-3-2012
De kinderen dagen de ouders uit….
 
Op zondag 22 april a.s. worden er extra wedstrijden ingelast voor de jongste jeugd. Het zal een thuiswedstrijd zijn en de tegenstander zal het zwaar gaan krijgen. De Evergreen Jongste Jeugd teams hebben namelijk erg hard geoefend in het afgelopen jaar en zijn klaar voor de ultieme wedstrijd. Die tegenstanders zijn namelijk de ouders.
 
Binnenkort staat op de website het wedstrijdschema voor 22 april vermeld. Hierop staan ook de bardienst (zeer beperkt) en fluitbeurten vermeld, hou dit dus goed in de gaten.
 
Wij realiseren ons goed dat de zondag niet uw gebruikelijke speeldag is. Het kan dus goed zijn dat 1 of twee kinderen van het team niet aanwezig kunnen zijn. Laat dit u er echter niet van weerhouden om de uitdaging aan te gaan. De E speelt op een kwart veld (6 tegen 6) , de Hockeyschool en F spelen op 2 x 1/8e veld (2 keer 3 tegen 3) en de D en M8E1 speelt op een half veld (8 tegen 8). Als we 1 speler te kort komen dan lost dat zichzelf op tijdens de dag. Mogelijk kan een broertje/ zusje invallen.
 
Het beloofd een gezellige dag te worden en als het weer meezit een prachtige dag met muziek en veel hockey plezier.
 

Wat verwachten we van u:

- Informeer uw team en zorg voor een grote opkomst

- Bereid de ouders emotioneel voor op een nederlaag.....

- Hou de website/ wedstrijdschema goed in de gaten voor tijden

- Breng ons snel op de hoogte als er dringende redenen zijn waarom uw team niet meedoet. ([email protected])
 
Bovendien is de 22e april een mooie gelegenheid om uw teamactiviteit uit te voeren voor het digitaal scorebord. Van ieder team hopen we dat ze dit seizoen 1 actie houden met elkaar, voor onze club. Mogelijk dat een team die dag poffertjes of wafels wil bakken, of ijs met Aardbeien en slagroom wil verkopen. Als je een van bovenstaande ideeën leuk vind om met het team op te pakken laat het dan even weten, dan kunnen we dit samen in goede banen leiden.
 

Gerelateerde nieuwsberichten

Je eigen pompoen voor Halloween bij Evergreen
 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01