header.png
 
 
Bestuur

VAN HET BESTUUR

8-9-2009
Dit weekend gaat de competitie weer van start na een lange mooie zomer met voor de meesten weinig actief hockey, behalve voor de groep die lekker gebruik hebben gemaakt van het zomeravondhockey op de maandagen. De Europese Kampioenschappen in Amsterdam waren al een lekkere (passieve) smaakmaker en de start van de trainingen en de eerste oefenwedstrijden hebben de kriebels weer helemaal teruggebracht. We hopen op een mooi, sportief en hopelijk succesvol seizoen. Heren-1 zijn al een aantal jaren op een haar na de promotie naar de derde klasse misgelopen, maar dit jaar met een nog weer sterkere selectie hopen we dat het echt gaat lukken. Dames-1 speelt al een aantal jaren derde klas en gaat hopelijk weer meedraaien in de top. En al die andere senioren en jeugdteams gaan de Evergreenkleuren in de regio weer met veel inzet hoog houden!
Behalve de competitiestart staat ook de Algemene Ledenvergadering voor de deur. Op de site en in de uitnodigingsemail is de agenda bekend gemaakt. Er staat een aantal belangrijke punten op de agenda en we rekenen dan ook op een grote opkomst de zestiende september. De agendastukken zijn in te zien op de website onder documenten.
Onderdeel van de ALV is de bestuursverkiezing, met de kandidaatstelling van Desiree Scheffers en Willem Goedknegt hopen we het bestuur weer te kunnen versterken en resteert er nog maar één vacature. Helaas zijn er nog wel de nodige open plekken in diverse commissies en daarvoor vragen wij iedereen nogmaals eens goed na te denken over de mogelijkheid iets van de vrije tijd te investeren in Evergreen, vele handen maken licht werk en op die manier hoeft het ook niet heel veel vrije tijd te kosten.
 
 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01