header.png
 
 
Evenementen

EVERGREEN MEIDEN MD1 VERSLAAN OUDERS IN ZINDERENDE WEDSTRIJD TIJDENS OUDER-KINDER WEDSTRIJDEN OP MHV EVERGREEN

Nieuws afbeelding 22-4-2012

Het gehele weekend hockey voor de meiden. De grote vraag was wanneer moeten we pieken. Op zaterdag uit naar Berkel. Alle 14 meiden waren aanwezig. Puck keepte de eerste helft weer prima. Toch stonden we bij rust met 2-0 achter. Voorin hadden we te weinig stootkracht en de keeper van Berkel was ook wel erg goed. Na de rust ging Solene keepen en waren er wat wissels in de opstelling. Zodoende konden we aanvallend meer druk zetten. Uit een mooie aanval konden we al snel de 2-1 scoren. Hierna ging het spel op en neer. Helaas was het Berkel wat scoorde. Jill scoorde haar 2e doelpunt en Berkel wist echter nog 5 keer te scoren waardoor er na afloop en 8-2 eindstand op het scorebord stond. Meiden de inzet was prima, helaas was Berkel gewoon iets te goed voor ons.


Op zondag de wedstrijd tussen ouders en kinderen. Op een half veld werd deze strijd uitgevochten. De meiden hadden met Puck,Jill,Lisa v P, Lisa vd E, Michelle, Inge,Tessa,Julia,Vivienne, Sophie en Iris een ijzersterke bezetting. Maar kijkend naar de tegenstander liepen daar ook wel wat grote namen. Marc Corneliisen, Paul Egeter, Peter Roos, Evelien van Velzen, Jaqueline Vleeskens, Chris van Velzen,Frank van Zwieten, Roline Egeter,Maurice van Putten. Namen om rekening mee te houden. En wie was toch die Mourad. Al direct na het beginsignaal ontstond er een spannende wedstrijd.
Mourad bleek een hele fanatieke speler te zijn die een te harde bal met een snoekduik toch in ons doel wist te tikken. 1-0 achter tegen de ouders, zouden ze dan toch gelijk hebben met al de goedbedoelde kritiek elke zaterdag langs de lijn en het toch beter weten. Even keken de meiden elkaar aan. De koppies gingen omhoog en het baltempo ging omhoog. De ouders moesten achteruit maar hoe moesten we die bal langs Mark Cornelissen krijgen die daar in het doel als een soort keeper de bal steeds tegen hielt. Op eens wisten we het en al Snel liepen de meiden van md1 uit naar een 4-1 voorsprong. Helaas hierna kregen we medelijden met de ouders. Deze maakten hier prima gebruik van en kwamen terug tot 4-4. Waarbij de 4-4 van Chris wel heel goed binnen werd getikt.

Zouden we het op een gelijkspel weten te houden?

Maar wat is nou leuker om te winnen tegen je broer, je vader of je moeder die iedere zaterdag langs de lijn maar staan te vertellen wat je wel of niet moet doen.

Dus gaven de meiden nog een keer gas. Wat een inzet en enthousiasme. Enkele strafcorners werden vakkundig met de voet gestopt door Frank.

De tijd begon te dringen. Nog maar een paar minuten op de klok. De meiden van md1 waren sterker maar de counters van de ouders waren wel gevaarlijk.

Welk team had de beste conditie? Md1 zette nog een keer aan. De ouders moesten terug en plotseling was hij daar. Een uithaal gevolgd door een harde knal van de bal in het doel. 5-4. Voordat de ouders zich over deze teleurstelling hadden heen gezet scoorden de meiden van Evergreen md1 nogmaals. Zodoende werd een mooie 6-4 overwinning behaald in een leuke en spannende partij.

Na afloop gingen beide teams nog samen op de foto. De bewonderende blikken van de ouders naar de meiden van md1 en dan met name hun eigen kind was een mooie afsluiting van een geslaagd hockeyweekend. Als de ouders aan het einde van het seizoen nog een revanche willen op een heel veld mogen ze ons uitdagen.

Iris,Jill,Sophie,Michelle, Inge,Vivienne,Iris,Tessa,Lisa en Lisa en Puck goed gedaan.

Natuurlijk speelden ook de andere jongste jeugd teams een wedstrijd tegen de ouders. Na afloop was iedereen het over een aantal zaken wel eens wat is MHV Evergreen toch een leuke vereniging, wat is hockey toch een leuke sport en wat worden we met ruim 400 leden toch een grote en gezellige vereniging. wilt u een keer komen kijken de komende weekenden wordt er nog volop gespeeld door alle teams.

Hockey is een sport voor jongens en meiden maar ook voor volwassenen en zelfs opa's en oma's kunnen sinds kort een balletje komen slaan. Een aantal keren vrijblijvend meetrainen is ook mogelijk. Kom dus binnenkort een keertje langs. De kans is groot dat je er een vriendje, vriendinnetje of oude bekende tegen komt in het groene Evergreen shirt.

Gerelateerde nieuwsberichten

Je eigen pompoen voor Halloween bij Evergreen
 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01