header.png
 
 
Bestuur

KLAAS LEVERT (TIJDELIJK) ZIJN SLEUTELS IN

Nieuws afbeelding 26-4-2012
Er zijn bepaalde gezichten die horen bij MHV Evergreen. Sterker nog die zijn MHV Evergreen! Klaas van der Bie is hier een typisch voorbeeld van. Een man die zijn hart groen heeft gekleurd en ook nooit afstand van deze kleur zal doen. Met ontzettend veel pijn in datzelfde hart heeft Klaas moeten doen besluiten om al zijn functies bij MHV Evergreen per direct neer te leggen.
Klaas zijn gezondheid stelt hem op dit moment niet in staat om nog activiteiten uit te voeren, zoals Klaas dat graag doet. Namelijk 100 %.
De gezondheid van Klaas komt op de eerste plaats, ook al zou men wel eens anders vermoeden. Klaas kijkt het aan en mocht het moment daar zijn dat het weer anders kan, dan zal hij de eerste zijn om vol liefde weer taken op te pakken.
 
Het Bestuur van MHV Evergreen staat volledig achter deze beslissing en kan hem alleen maar beterschap wensen en vanuit ons even groene warme hart hem ontzettend, maar dan ook ontzettend bedanken voor zijn onuitputtende vrijwillige inzet.
 
Klaas we zien je graag terug langs de lijn!
 
Voor de functie van verantwoordelijke Barcommissie is Peter van Heijningen zeer enthousiast ingestapt.
 
Voor de functie Accomodatie, Veldverhuur en Materiaal worden vrijwilligers gezocht. Tot het moment dat deze niet zijn ingevuld, zal de uitvoer liggen bij de Bestuursverantwoordelijke.
 
 
 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01