header.png
 
 
Jongste Jeugd

NATIONALE SPORTWEEK / LUSTRUMDAG BEGINT FANTASTISCH

Nieuws afbeelding 26-4-2012
Op 22 april jongstleden was het voor het eerst in de geschiedenis bij MHV Evergreen Ouder / Kind dag. Een dag georganiseerd door de Lustrumcommissie, maar waarvan iedereen nu al weet dat dit een jaarlijks terugkerend evenement zal worden.
 
De ouders mochten het opnemen tegen de kinderen van de jongste jeugd. Nou dat hebben de ouders geweten. Al vroeg stroomde het vol met enthousiaste kinderen en erg zenuwachtige ouders. En gelijk zat de bekende fantastische sfeer er in. Iedereen genoot. Het leek veel weg te hebben van de familiehockeydag. Echter dan zijn de teams gemixed en nu konden de ouders niet terugvallen op de ervarenheid van hun kinderen. Mooi was ook te zien hoe veel ouders, eenmaal op het veld, de bekende sportwaas voor de ogen kregen en totaal vergaten tegen hun veel jongere kinderen te spelen. Winnen zit toch bij veel mensen in het bloed. Nam niet weg dat alles sportief verliep en er alleen maar gesproken kan worden over een absoluut geslaagd evenement. De ouders zullen het coachen langs de lijn waarschijnlijk wel wat meer beperken nu, door deze dag, het respect voor de kinderen en hun sport er nog meer is.
 
Ouder / Kinddag 22-04-2012
 
En eigenlijk was de Ouder / Kinddag gelijk een start voor de Nationale Sportweek.
 
MHV Evergreen heeft bedacht dat alle kinderen een vriend of vriendin mag meenemen. Op deze manier kan men samen plezier hebben en gelijk bekend worden met de hockeysport.
 
Dat het hebben van een combinatiefunctionaris binnen de vereniging loont, bewijst dit evenement wel. Cheryl de Wildt heeft via haar functie de scholen benaderd en kinderen gevraagd mee te doen. De aanmeldingen waren overweldigend. Zo overweldigend dat er zelfs nu voor het eerst een schooltoernooi organiseerd zal worden en dat extra mankrachten aangewend dienden te worden om alle kinderen goed te begeleiden. Ook hier kan alleen maar gesproken worden over een fantastische sfeer. Alleen maar lachende  kinderen en trots kijkende ouders.Voor herhaling vatbaar. En iedereen kan naar een opnieuw geslaagd evenenement terugkijken. Iemand zei het nog.... ze zijn goed bezig bij MHV Evergreen!
 
Dat zijn we zeker........
 
Nationale sportweek 2012
 
 
 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01