header.png
 
 
Maatschappelijk Verantwoord Verenigen

MHV EVERGREEN SCHRIJFT OPNIEUW GESCHIEDENIS

Nieuws afbeelding 3-5-2012
MHV Evergreen gaat deze maand opvallende geschiedenis schrijven. Voor het eerst in de geschiedenis van Maassluis en MHV Evergreen gaat er een schooltoernooi georganiseerd worden op 16 en 30 mei aanstaande.
 
De combinatiefucntionaris Cheryl de Wildt is op het idee gekomen een toernooi op te zetten om zodoende de basisscholen bekend te maken met hockey en de leerlingen de mogelijkheid te bieden te bewegen.
 
Een initiatief dat door de scholen van Maassluis met open armen is ontvangen. Alleen al voor deze dag dienen 160 hockeysticks aanwezig te zijn om aan de logistieke behoefte invulling te geven. De accomodatie zal volledig bezet zijn en er wordt zelfs voor DJ's gezorgd om de dag voor een ieder onvergetelijk te maken.
 
Dat MHV Evergreen hierdoor maatschappelijke bekendheid maakt, blijkt wel uit het feit dat basisschool de Ichtus direct besloten heeft om op 23 mei de sportdag op het complex van MHV Evergreen te houden.
 
Vanuit de Maatschappelijk Verantwoord Verenigen gedachten sluit dit alles perfect aan bij de plannen van onze vereniging.
 
 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01