header.png
 
 
Maatschappelijk Verantwoord Verenigen

OPROEP: WIE DENKT MEE OVER DE TOEKOMST VAN MHV EVERGREEN?

Nieuws afbeelding 7-5-2012

MHV Evergreen is meer dan hockey! Buiten onze kernactiviteit hockey hebben wij een brede en belangrijke maatschappelijke functie, zowel voor onze leden als de omgeving. Graag willen wij daarover en over ons toekomstige clubhuis met u / jou praten op zondag 20 mei 2012, 13.30 uur.

 

Het bestuur van Evergreen heeft besloten een structurele invulling te geven aan die maatschappelijke betrokkenheid en dit ook meer zichtbaar te maken. Om die reden is MHV Evergreen een samenwerking aangegaan met Maatschappelijk Verantwoord Verenigen Nederland.

 

MVV Nederland ondersteunt en adviseert ons bij het ontwikkelen van een maatschappelijke visie en maatschappelijk beleid. In de praktijk kan gedacht worden aan naschoolse activiteiten, gehandicaptensport, structurele samenwerking met de buurt, de gemeente en andere (sport)verenigingen, opvoeding en opleiding, het stimuleren van gezonde voeding bij de leden, steunen van een goed doel, maar ook een modern, multifunctioneel en duurzaam clubgebouw.

 

Een aantal maatschappelijke activiteiten doen wij al, maar er zijn nog diverse andere mogelijkheden. De kracht van MVV Nederland is dat ze de kernactiviteit, bij ons hockey, centraal blijven stellen om van daar uit een sterkere en moderne vereniging te krijgen. Tegelijkertijd houden ze het simpel en praktisch.

 

MVV traject: Wie doet er mee?

Wij gaan met MVV Nederland de komende maanden vier inspirerende en interactieve bijeenkomsten houden van elk ongeveer 2 uur:

  1. Hoe staan we er nu voor (de nulmeting)?
  2. Waar willen we over tien jaar staan (de Verenigingsdroom)?
  3. Welke maatschappelijke activiteiten willen we de komende twee jaar doen (MVV Activiteiten)?
  4. Interactieve sessie met zoveel mogelijk deelnemers uit de vereniging om de MVV ideeën te delen met elkaar.

 

Het bestuur hecht er waarde aan om dit beleid te ontwikkelen samen met de leden, oud-leden, vrijwilligers en overige betrokkenen. Om deze reden zijn we op zoek naar een viertal (oud-)leden of ouders van leden / betrokkenen die bij de ontwikkeling willen ondersteunen. Kijk voor meer informatie eens op www.mvvnederland.nl.

 

 

Geïnteresseerden kunnen een mailtje sturen aan [email protected]

 

Ps. Het kan zijn dat je deze mail meerdere keren ontvangt. Dat komt dan dat je in ons systeem op meerdere functies staat vermeld. De boodschap blijft hetzelfde! Ook oud leden en overige betrokkenen worden aangeschreven. Als MHV Evergeen willen wij laten zien, waar wij mee bezig zijn en zijn wij ook geinterresserd in jouw / uw mening.

 

 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01