header.png
 
 
Bestuur

CASHLESS

Nieuws afbeelding 15-5-2012
Aanstaande zondag is het zo ver. Evergeen gaat CASHLESS. Al een tijdje staat er een nieuw kassa systeem. Zondag aanstaande gaan we hier live mee. De bedoeling is dat een ieder "mobiel" gaat betalen. Dat kan d.m.v. een sticker welke op je mobiel wordt geplakt. In deze sticker zit een chip, welke via een computer moet worden geaktiveerd Bij het aktiveren wordt een virtuele bankrekening geopend welke gekoppeld is aan je eigen bankrekening. Op deze sticker kan je een tegoed opwaarderen waarmee je dan kan betalen. Voor de kinderen zijn er ook kunststof polsbandjes met zo'n zelfde chip.
 
Zondag willen we deze introduceren en als je dat wilt, willen we je helpen met het aktiveren van deze chip. Een sticker wordt verkocht voor € 1,00, maar wij hebben voor jou al voor € 1,00 opgewaardeerd. Als je dus nog niets doet, kan je al wel om te proberen bijvoorbeeld een koffie kopen. Per saldo kost de sticker je dan dus niets.
 
Steeds meer verenigingen in Nederland gaat over op dit systeem, zodat je met deze sticker ook bij andere verenigingen kunt betalen. Westland heeft dit al even.
 
Kom allemaal zondag vanaf 12.00 uur en help Evergreen CASHLESS te maken. Natuurlijk blijft betalen met contant geld ook mogelijk.
 
 
 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01