Jongste Jeugd

JONGENS E1 KAMPIOEN

Nieuws afbeelding 23-5-2012

JE1 kampioen!!!!

Afgelopen zaterdag hadden de jongens van JE1 hun laatste wedstrijd van dit seizoen. Het gevoel was een beetje dubbel want dit was de laatste wedstrijd van Mees, en aan de andere kant konden ze na deze wedstrijd wel kampioen zijn. En wat was deze wedstrijd spannend zeg! Tot nu toe hadden ze alle wedstrijden gewonnen, dus de kans was wel heel groot dat ze na deze wedstrijd kampioen zouden worden.

Ze hadden allemaal een beetje een instelling van: dit doen we wel even, we zijn toch al kampioen! Maar dat viel even vies tegen. Ze moesten spelen in Capelle aan den IJssel, en de jongens van HC Capelle gaven alles en stonden tijdens de rust gewoon voor met 1-3. Van hun coach hoorden we dat HC Capelle ook kampioen kon worden want die hadden ook alle wedstrijden gewonnen, behalve die tegen ons de vorige keer. Het was dus noodzaak dat JE1 deze wedstrijd echt nog wel moest winnen, of in ieder geval gelijk moest spelen. Tijdens de rust werden ze dus door de coach flink toegesproken. Dat was niet tegen dovenmansoren gezegd want in de 2e helft had HC Capelle bijna geen kansen meer en ging JE1 er keihard tegenaan. Sommige spelers van HC Capelle kregen het emotioneel moeilijk toen het 3-3 werd, want ze zagen de bui al hangen ………….. JE1 scoorde nog een keer en wonnen uiteindelijk met 4-3!!!! Een geweldige prestatie na zoveel achter te hebben gestaan tijdens de 1ehelft! Ze zijn dus helemaal terecht KAMPIOEN geworden. Na afloop was het tijd voor een feestje, en renden ze juichend een ereronde op het veld. Ze kregen allemaal een cupcake met een `1' er op, en er werden twee flessen champagne ontkurkt. Veel hebben ze er niet van gedronken, want het was veel leuker om elkaar nat te spuiten! De coaches/trainers zijn/zullen ook worden bedankt, want mede dankzij hun hebben de jongens dit bereikt.

Inmiddels is de teamindeling van het nieuwe seizoen bekend gemaakt. De jongens zullen na de vakantie weer keihard moeten gaan trainen want volgend jaar zijn ze J8D1, en uiteraard willen ze dan weer KAMPIOEN worden!!!