header.png
 
 
Evenementen

MAAK KENNIS MET FITHOCKEY OP 27 EN 29 JUNI

Nieuws afbeelding 4-6-2012

MHV Evergreen gaat dit jaar het Fithockey introduceren in Maassluis en daarvoor zijn twee kennismakinglessen georganiseerd op 27 en 29 juni.

 

Fithockey is een veilige vorm van bewegen in teamverband speciaal voor 50-plussers. Het is afgeleid van hockey maar wordt gespeeld met een zachte bal en een knots (een kunststof stick met een raakvlak van foam). Er is geen hockeyervaring nodig om het te kunnen spelen en het spel kan op iedere leeftijd en met elke fysieke gesteldheid gespeeld worden, dus ook hartpatiënten en mensen met een beperkt inspanningsvermogen kunnen meedoen. Lopen zonder hulpmiddel is het enige criterium. De trainingen worden gegeven door Leon Barendregt, hij is huisarts en kan rekening houden met eventuele gezondheidsproblemen.

 

Er zullen twee gratis kennismakingstrainingen worden gegeven op woensdagmiddag 27 en vrijdagmiddag 29 juni om half drie op het complex van MHV Evergreen. De training duurt een uur en na afloop kan er in het clubhuis koffie of thee worden gedronken.

Wanneer er na deze introductielessen voldoende belangstelling is om een groep te vormen, zal er wekelijks op woensdag of vrijdag (nog nader te bepalen) gefithockeyd kunnen worden. De kosten bedragen dan drie euro per training inclusief koffie/thee (dus er is geen lidmaatschap van MHV Evergreen vereist).

Nadere informatie in de vorm van een filmpje is te vinden op de website www.mhv-evergreen.nl onder het kopje "teams”.

 

Vertel het aan je ouders, grootouders, vrienden en buren, zodat we binnenkort definitief een nieuw hockeyaanbod hebben bij MHV Evergreen. Wie wil deelnemen aan de kennismakingslessen wordt vriendelijk verzocht zich aan te melden via een e-mail aan Leon Barendregt : [email protected].

Gerelateerde nieuwsberichten

Je eigen pompoen voor Halloween bij Evergreen
 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01