header.png
 
 
TC

HEREN 2 PROMOVEERT

Nieuws afbeelding 5-6-2012
Begin van dit seizoen was er nog bij de jaarlijkse AL vergadering een noodoproep. Gaat het wel goedkomen met Heren 2. Pamfletten en aanpassingen in de ledenadministratie voor oproepleden moesten gaan zorgen voor een volledig team.
 
Oud-leden, vrijwilligers, Veteranen en vrienden werden gevraagd om onderdeel te worden van een, wat later zou blijken, fantastisch vriendenteam!
 
Met een constante aanvulling vanuit Jongens A, die zowel hofleverancier werd van Heren 1 en Heren 2, werd aan de competitie begonnen onder de leiding van een absoluut noemenswaardig koppel, zijnde Ria Vellekoop en Bram Peet. Terwijl hun zoon een vaste plaats in Heren 1 had veroverd, bleven zij deze mix van spelers begeleiden. Mensen met een prachtig groen hart en niets dan lof voor hun inzet.
 
Niets is moeilijker dan spelen in een reserve klasse. Zeker omdat er weinig met elkaar getraind kon worden en de tegenstanders vol verrassingen zaten.
 
Maar ze hebben het geklaard. En hierdoor is er voor het volgende seizoen voor het nieuwe Heren 2 iets moois gerealiseerd. Namelijk een klasse hoger spelen waardoor er meer gehockyed kan gaan worden.
 
Mannen, vrienden, fantastische Evergreeners van Harte!
 
 

Gerelateerde nieuwsberichten

Commissie Hockeyzaken
 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01