Recreanten

RECREANTEN EVERGREEN SLUITEN SEIZOEN AF MET OVERWINNING OP HCR

Nieuws afbeelding 25-6-2012 Op maandagavond 25 juni met door de recreanten competitie spelers een laatste wedstrijd gespeeld tegen de recreanten van hockey club Rotterdam (HCR). De wedstrijd zou in eerste instantie bij Evergreen zijn, maar door verhuur van een veld op maandag aan de voetballers en de gestarte zomeravondhockey was er geen veld vrij op de maandag bij Evergreen. Aangezien HCR 7 velden heeft was het geen probleem om bij HCR te spelen. Aangekomen bij HCR mochten we tot onze verbazing op het hoofdveld spelen.
Na een periode wennen aan het waterveld voor beide teams (de recreanten van HCR trainen ook net als wij op een zandveld) opende HCR de score. Evergreen maakte voor rust door een doelpunt van Angela gelijk. In de 2e helft wist Evergreen nogmaals te scoren met een mooie combinatie die werd afgerond door Leo, waardoor de eindstand 2-1 werd voor Evergreen.