header.png
 
 
Bestuur

HET SEIZOEN IS BEGONNEN

Nieuws afbeelding 7-9-2012
Seizoen 2012/2013 is officieel van start gegaan. Met de vakantie en alweer de eerste trainingen en oefenwedstrijden achter onze rug heeft werkelijk iedereen er zin in.
 
Het Bestuur en de TC wenst dan ook alle betrokkenen van MHV Evergreen een fantastische seizoen toe.
 
Nieuw dit seizoen is de scheidrechtersopleiding die voortaan online te volgen/leren is. Tevens zijn alle materialen gecodeerd en in ons systeem ingevoerd. Hierdoor is nu inzichtelijk wie wat heeft. Elk team heeft nu ook eigen hesjes en ballen. Eind van het seizoen zal precies hetzelfde materiaal teruggevraagd worden. Mocht er iets ontbreken dan zal het team hier (financieel) op aangesproken worden.
 
Op de foto is de was van meisjes B2 te zien. Het Bestuur adviseert met klem de sponsorshirts steeds tegelijk te wassen en hierbij te noteren wie welk nummer heeft. Ook deze shirts zijn nu per team geregistreerd.
 
Misschien nog niet helemaal bekend, alleen super mooi om niet te kennen en te gebruiken. LisaTeam. Log op de site in met je lidnummer en pasword. Ga naar Persoonlijk en dan Mijn LisaTeam. Een fantastische pagina van jouw Team. Kijk snel naar alle mogelijkheden!!!
 
Tot langs de lijn en vergeet vooral niet je groene hart te laten spreken!!
 
Ronald Osephius
Voorzitter MHV Evergreen
 
 
 
 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01