header.png
 
 
Recreanten

FITHOCKEY

Nieuws afbeelding 11-9-2012

(GROOT)OUDERS OPGELET : FITHOCKEY IETS VOOR U VANAF 28 SEPTEMBER

 

MHV Evergreen gaat het Fithockey introduceren in Maassluis. Vanaf 28 september wordt er elke vrijdagmiddag van 14.30 tot 15.30 uur op het kunstgrasveld fithockey gespeeld en na afloop is er voor de deelnemers koffie of thee in het clubhuis.

Fithockey is een veilige vorm van bewegen in teamverband speciaal voor 50-plussers. Het is afgeleid van hockey, maar wordt gespeeld met een zachte bal en een knots (een kunststof stick met een raakvlak van foam). Er is geen hockeyervaring nodig om het te kunnen spelen en het spel kan op iedere leeftijd en met elke fysieke gesteldheid gespeeld worden, dus ook hartpatiënten en mensen met een beperkt inspanningsvermogen kunnen meedoen. Lopen zonder hulpmiddel is het enige criterium. De trainingen worden gegeven door Leon Barendregt, hij is huisarts en kan rekening houden met eventuele gezondheidsproblemen.

Belangstellenden kunnen altijd eerst twee gratis meedoen om kennis te maken met deze nieuwe activiteit en te kijken of het iets is dat bij je past. Daarna bedragen de kosten drie euro per training inclusief koffie/thee (dus er is geen lidmaatschap van MHV Evergreen vereist).

Nadere informatie is te vinden op de website http://www.mhv-evergreen.nl/ onder het kopje "teams”, hier kun je in een kort filmpje een beeld krijgen van fithockey.

Vertel het aan je ouders, grootouders, vrienden en buren, zodat we binnenkort met een gezellige groep aan de slag kunnen met dit nieuwe hockeyaanbod bij MHV Evergreen. Wie wil deelnemen aan de kennismakingtraining of wie nadere informatie wil, wordt vriendelijk verzocht via de e-mail contact op te nemen met Leon Barendregt [email protected]

 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01