header.png
 
 
Klusgroep

SCOREBORD STAAT ER BIJNA!

Nieuws afbeelding 1-11-2012
Wel eens op donderdag overdag op onze accomodatie geweest? Zo ja dan weet je waarover ik schrijf. Zo neen dan wil ik je graag op de hoogte brengen.
 
Elke donderdag, weer of geen weer, zijn onze mannen van de klusploeg keihard voor ons allemaal aan het werk. Onopvallende en soms opvallende werkzaamheden. Werk wat voor iedereen de normaalste zaak van de wereld is dat dit gebeurt. Echter het dient wel te gebeuren. Zodoende dit nieuwsbericht speciaal voor deze kanjers met een enorm groen hart. Niets dan lof! Wetende dat ook dit vrijwilligers zijn.
 
Een opvallende klus is dit keer het nieuwe scorebord. Nadat eerst de filmtoren is verplaatst, kon ook het scorebord aangepakt worden. Dit stond al eerder op de planning alleen extra onderhoud aan het veld vroeg opeens prioriteit.
 
Vandaag is het bord op zijn plek gezet. De mannen zijn net zolang doorgegaan dat het sein veilig gegeven kon worden. En nu is het zover. Het staat. En hoe! Stroom aansluiten is de volgende stap. Met als doel dat de komende thuiswedstrijden het bord functioneert.
 
 
Opnieuw het bewijs dat ook deze mannen hard werken aan onze club!
 
En wat wij zeker nog even willen vermelden...... Met behulp van een steiger van het schildersbedrijf K. Brouwer, kon het plaatsen op een effectieve en veilige manier plaatsvinden.
 
Ronald Osephius
Voorzitter
 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01