header.png
 
 
Evenementen

HOOGVLIET PLAATJES ACTIE

Nieuws afbeelding 7-11-2012
MHV Evergreen-plaatjes sparen bij Hoogvliet supermarkt
 
Hoogvliet supermarkten bestaat in het voorjaar van 2013 welgeteld 45 jaar en wil haar verjaardag vieren met onze club, in de vorm van een echte MHV Evergreen-plaatjes actie, waarin onze eigen leden nu eens de toppers zijn waarvan een plaatje gemaakt is.
 
De volgende teams/leden doen mee in deze plaatjesactie:
- jongste jeugdleden
- jeugd
- senioren (Dames, Heren en Recreanten)
- coaches en trainers
- bestuur
- vrijwilligers
 

De droom van deze MHV Evergreen-leden wordt nu werkelijkheid! Plaatjes van jezelf en andere MHV Evergreen-leden zijn volgend jaar verkrijgbaar bij Hoogvliet in Maassluis. Het bestuur ziet in deze actie een geweldige kans de vereniging extra te promoten en wil haar leden vanzelfsprekend deze kans niet onthouden.

Om deze actie tot een groot succes te maken is het van belang dat alle betreffende leden op de foto verschijnen. Hiertoe zal er op zaterdag 24 en op zondag 25 november as een fotograaf aanwezig zijn op onze vereniging. Om alles in goede banen te leiden is er een schema opgesteld, deze verschijnt zsm op de site. Iedereen zal ook nog persoonlijk bericht krijgen via email.
 
Zorg dat je op tijd aanwezig bent!
 
Er is overigens geen verplichting om deel te nemen aan deze plaatjesactie. Als je jezelf laat fotograferen zie je natuurlijk wel af van je portretrecht en geef je ons toestemming om je foto te laten gebruiken voor het maken van een sportplaatje in deze actie.
 

Mis deze unieke kans niet!

Gerelateerde nieuwsberichten

Je eigen pompoen voor Halloween bij Evergreen
 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01