header.png
 
 
Website

WINTERSTOP FITHOCKEY

Nieuws afbeelding 2-12-2012
Fithockey is zeer geslaagd dit seizoen van start gegaan. Er is nu een klein maar enthousiast groepje van fithockeyers. In verband met de aankomende winter is er besloten om een winterstop in te lassen en in maart 2013 weer te starten. Wie weet is er dan ook een mogelijkheid om een "wedstrijd" te spelen tegen andere fithockeyers.
 
Op vrijdagmiddag van half drie tot half vier wordt er gespeeld op het veld van MHV Evergreen aan de Dr Albert Schweitzerdreef. De trainingen worden gegeven door Leon Barendregt, die doordat hij huisarts is, ook extra aandacht kan geven aan deelnemers die vanwege hun leeftijd of gezondheid wat onzeker zijn over het (weer gaan) sporten.  
Er is absoluut geen speciale (hockey)vaardigheid vereist. In het uur worden na een warming up technische oefeningen gedaan met bal en stick, een onderling partijtje en na de cooling down is er ook het niet onbelangrijke sociale aspect in de vorm van koffie of thee ter afsluiting. Belangstellenden kunnen op vrijdag komen meedoen, de eerste twee keer zijn kosteloos, daarna bedragen de kosten drie euro per keer, inclusief koffie of thee na afloop.
 
Voor wie iets meer informatie wil, is op de website van Evergreen http://www.mhv-evergreen.nl/ onder het kopje teams het één en ander te lezen over fit-hockey en ook is er een demonstratiefilmpje te zien. Wie wil deelnemen aan de kennismakingslessen wordt vriendelijk verzocht zich aan te melden via een e-mail aan Leon Barendregt : [email protected].
 
 
 
 
 
 
 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01