header.png
 
 
Maatschappelijk Verantwoord Verenigen

NIEUWS VAN DE NIEUWBOUWCOMMISSIE

Nieuws afbeelding 23-12-2012
Ideeën voor een nieuw clubhuis
 
Sinds begin van dit seizoen zijn Mark van Spelden, Marc Cornelissen, Wim Bekink, Ronald Osephius, Stephan Pieters en Irene Monster (voorzitter) bezig met de voorbereidingen voor een nieuw clubhuis.
 
We hebben ons zelf de doelstelling gesteld: In augustus 2014 is er een nieuw clubhuis voor hockeyvereniging Evergreen en het eerste veld is vervangen voor een nieuw veld.
 
We zijn begonnen met een visie op te stellen en een programma van eisen. 
 
In deze visie hebben we o.a. beschreven dat we een clubhuis willen wat primair ruimte biedt voor hockey activiteiten. Maar ook ruimte geeft voor andere activiteiten waarmee Evergreen een bredere maatschappelijke rol kan gaan vervullen en ‘maatschappelijke verantwoord verenigen' (MVV) verder kan vormgeven.
 
Tevens willen we een clubhuis neer gaan zetten wat duurzaam is en wat gezelligheid en geborgenheid uitstraalt en waar persoonlijk en informeel contact mogelijk is.
 
Om een nieuw clubhuis te realiseren heb je z.g.n. programma van eisen nodig. Deze hebben we nu in grote lijnen klaar. Hierin staan de wettelijke eisen en eisen die we als werkgroep hebben geformuleerd om uiteindelijk onze doelstelling te verwezenlijken.
 
De volgende fase die we nu in gaan is een eerste schets maken. Om te zorgen dat het een clubhuis van iedereen wordt willen wij jullie de gelegenheid geven om ideeën voor een nieuw clubhuis via de mail aan te leveren. Dit kunnen kleine of grote ideeën zijn, dat maakt niet uit. De werkgroep zal kijken of deze ideeën verwezenlijkt kunnen worden in het nieuwe clubhuis.
 
Namens de werkgroep,
Irene Monster
 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01