header.png
 
 
Zaalhockey

MEIDEN B2 ZAALKAMPIOEN

Nieuws afbeelding 11-2-2013
Een team met een droom. Een droom om met elkaar een keer kampioen te worden. Een mix van meiden uit diverse teams die dit seizoen als MB2 mogen spelen. Door omstandigheden werden ze gekoppeld aan hun huidige trainer/coach en dat was voor iedereen even wennen. Een prestatiecoach die opeens met puberende meiden mocht gaan trainen en hockeyen. Iedereen leerde van elkaar en er ontstond iets moois. Zowel individueel als team was er per week groei waar te nemen. Wordt er in het veld al goed gepresteerd, was de zaal een nieuwe uitdaging. En toch begon dat goed. De meiden hadden hun droom uitgesproken en die volgden ze. Vol passie! Werkelijk elke tegenstander had het moeilijk tegen deze meiden.
 
Ouders en tegenstanders kwamen met complimenten en iedereen zag hoe MB2 werkelijk mooi hockey wilde laten zien. Dit resulteerde ook in fantastische uitslagen. Er was 1 kleine uitglijder toen er tegen Spijkenisse 3 – 3 werd gespeeld. Een bijna kampioenswedstrijd waar in de allerlaatste minuut door Evergreen de gelijkmaker werd gemaakt. De uitslag was terecht en de wedstrijd was super om te zien. MB2 was niet meer te stoppen en het weekend van 10 februari 2013 ging hun droom bevestigen. Omdat de trainer/coach eerst zijn aandacht in Delft nodig had, was oud coach Wernher van der Hoek gevraagd de eerste wedstrijd waar te nemen. De opdracht was duidelijk. De meiden wilden ongeslagen kampioen worden. Mooie gedachten. Nu nog waar maken. Toch met meer zenuwen dan gewild, werd er aan de wedstrijd tegen Victoria begonnen. Er was wel een enorm voordeel. De meiden waren niet alleen.
 
De tribune stond bomvol met ouders, vrienden, familie en zoveel meer geĂ¯nteresseerden. Nadat er naar een 1-1 werd gespeeld, vonden de meiden het genoegd. De trainer/coach was ook aangekomen cq binnengevlogen en tussen het publiek werden ze aangesproken op hun spel en begon het te lopen. De 1e wedstrijd werd met 3-1 gewonnen. Nog 1 te gaan om de droom waar te maken. Barendrecht. De druk was er af en er kon gespeeld worden, zoals de meiden het zichzelf geleerd hebben. Overspel en hoger tempo. Dit gebeurde en uiteindelijk werd er met 5-0 gewonnen. Meiden B2 van MHV Evergreen ongeslagen kampioen.
 
Ze noemen zich the Girls on a Mission! Mission 1 duidelijk geslaagd.
 
Fantastische zaalkampioenen van 2012-2013; Annabel Fortuin, Elise van der Hoek, Laudy Ribeiro, Veerle Janssen, Anne Daamen, Lara van Dijk, Aafke Buijnink, Sophie Malipaard, Irene de Bruijn, Ronald Osephius, Natasja van Leeuwen, Constance de Jong, Malika van der Meer, Vita Tomaello, Cynthia Omlo en Kimberly Kleijn.
 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01